Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Birazını boğazlamıştır diye tahmin ediyorum, Sercannn sen ne dersin burdan go go go go olur mu Senin go go go kar dururmu
Kizilayadayim acaib sakin yaww..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Birazını boğazlamıştır diye tahmin ediyorum, Sercannn sen ne dersin burdan go go go go olur mu Başka bi ihtimal yok
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Birazını boğazlamıştır diye tahmin ediyorum, Sercannn sen ne dersin burdan go go go go olur mu rahat reiz...dow %4 arti bu aksam...
Alıntı: Originally Posted by PISKOPAN rahat reiz...dow %4 arti bu aksam... Dopru pozda olman güzel.. Tek kötü tarafı benimle beraber para kazanıcak olman
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Alıntı: Originally Posted by Sercannn Dopru pozda olman güzel.. Tek kötü tarafı benimle beraber para kazanıcak olman [emoji857][emoji857][emoji857][emoji857]
bu facianın iyi tarafı kargo patlaması. millet can derdinde, kasap koyun peşinde. asdas.
Alıntı: Originally Posted by Sercannn Dopru pozda olman güzel.. Tek kötü tarafı benimle beraber para kazanıcak olman Ben zamanı geldi mi atlarım trenden...senin sorunun boğalıkla sığırlığı karıştırman ve yeri geldiğinde trenden atlayamayacak olman...