Krdmr d brüt takasa vbts ye adını sen koy girmeyi haketmiyormu? Oyuncak olmuş piyasa
Printable View
Krdmr d brüt takasa vbts ye adını sen koy girmeyi haketmiyormu? Oyuncak olmuş piyasa
Ruslar ilhak etti mi ?
Artık (en azından Ruslara göre ) Rus toprağımı oralar ?
Bu saatden sonra çekilirse Rusya Rus toprağından çekilmiş olmayacak mı ?
Bu ilhak kelimesini ben mi yanlış anlıyorum ?
Hersondan çekilirse Rusları bundan sonra kim takar ?
sn gundwane benim merak ettiğim Ruslar ordan çekilirse putin gider mi ? içkarışıklık çıkar mı ? bölünür mü?çin de mi rusya daha zayıflasın istiyor vs vs.. özeldende yazarsanız okurum tşkler.
Henüz kesmedi ama kritik fibo seviyesine yaklaştı, bu sefer boynuzları bilemiş sanki.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPOT kapanış, BofA yı anlarımda İnfo Yatırım ne yaptı böyle! piyasa satmış!
https://i.hizliresim.com/gdoulct.PNG
Şunların hepsi aynı anda alsa olmuyormu yaw :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 eylül bist 100 gün içi düşük: 3050 (tl)
29 eylül bist 100 gün içi düşük: 1,65 (usd)
10 kasım bist 100 kapanış: 4467 (tl)
10 kasım bist 100 kapanış:2,42 (usd)
gün sayısı :42 gün (işgünü değil)
TL bazlı artış % 46,46
USD bazlı artış: %46,67
bunu ben görüyorsam, başkaları da görüyordur. Coincilerin borsaya girdiğine inanmaya başladım. ayrıca KKM dönüş oranı %77 imiş. kalan %33 borsaya giriyor herhalde.
bence piyasada bu kadar acemi varsa, önce short squeze sonrada sağlam bir şekilde kısa süreli ayı piyasası görmemiz lazım. yani keriz silkeleme....
ne zaman olur bilmiyorum ama bu ihracatciların dolar serzenişi, tüsiadın kredi bulamıyoruz çıkışı, iş bankasının bizi mahvedeceksiniz çıkışı vb...
halının altı kabarık.
hep beraber göreceğiz.
Küpleri iyice doldurmak lazım yoksa ileride bir süre doğru hisseler dışında pozisyon alanlar lanet edebilir.