bunun speği pompacı sanırım sürekli pompalıyor le pompa le gazette delle spor spekçiğim benim :)))
Printable View
bunun speği pompacı sanırım sürekli pompalıyor le pompa le gazette delle spor spekçiğim benim :)))
Ooo yatırım yapacakta yatırım geri dönecekte kar edecek te hisse yukarı gidecek. Bedelli 1.70 civarından girer tabii onay çıkarsa. Normal bir memlekette böyle bir hisseye hadi lan ordan derler ama burası Turkiye adamın varsa olur.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın galip in tek amacı var mümkün olduğu kadar çok hisseyi millete kakalayarak bedelliye sokmak ve parayı götürmek. Hisse bedeli 1 tl belirlemiş. Onun için dert değil 2.20 den mal satmış. Herifte mal kamyonla. Anlatmak istediğimi anlamayanlar varsa hâlâ borsayı bıraksın.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli olursa 1 *2=2 TL adam zaten tahahhut ediyor . Hisse nin dibi zaten 2 niye adamlar 2 nin altına indirsinler. İkinin üstünde tutacaklarki millet hisseye girsin. İkinin altı zor bence ha adamlar şirketi kapatacaklarsa birşey demem .YTD
4479
yani çakılıp kalan kalır esnek davranılabileceğini söylemeye çalıştık. Daha da demem. Herkes çok iyi biliyor zaten.[/QUOTE]
Bunların hepsini yerine koyduk 20 den, hazırız bedelli medelli fark etmez. Birileri laf sokuyordu, 2.42 ler yer değiştirdi. He buradakilerden biraz fazla satılıyor alınıyor.
[QUOTE=viva;539194]Ek 4479
...............
Her kademeden alıcıyım. 2.30 üzeri yarısını veririm, dönerse yine yerine koyarım. 6 ay mı 2 yıl mı bu böyle gider. Fark etmez, gerçi ben o kadar uzayacağım düşünmüyorum ya. Uzasa da bekleriz.
Moral bozmak yok arkadaşlar dip 2 bence YTD.