Devlet yavaş yavaş düzeliyor. Yamuk bir şey görürseniz anında şikayet edin acımayın. Devlet arınmaya başladı.
Anadolu Adliyesinde "rüşvet" suçüstüsü
http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...svet-sucustusu
Printable View
Devlet yavaş yavaş düzeliyor. Yamuk bir şey görürseniz anında şikayet edin acımayın. Devlet arınmaya başladı.
Anadolu Adliyesinde "rüşvet" suçüstüsü
http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...svet-sucustusu
tabi sanki espri gibiydi :) ve gülümsedim... "devlet" bencildir önce bunu bilmek lazım.. haberlerde okuruz/ izleriz dolandırıcılar, gaspçılar, hırsızlar vs yakalandı.
vay bee deriz.. devlet bu olayların üzerine nasıl gidiyor, böyle olursa artık yolsuzluk, hırsızlık kalmaz diye düşünmeye başlarız.
esasen en büyük gaspçı, hırsız devletin ta kendisidir.. çok ciddi muhakeme yaptığınızda bu tür rüşvetlerin vs. devletin GELİRİNE /ALDIĞI HARACA etkisi olduğu için önünün kesildiğini görürsünüz.
yani devlet şunu diyor ; EN BÜYÜK GASPÇI, EN BÜYÜK HIRSIZ BENİM ARKADAŞ , SİZE NE OLUYOR?
verdiğiniz örnekte aslında muhakeme edemeyenler açısından mükemmel olmuş, bu olaya baktığınızda devletin arındığını/temizlendiğini düşünürsünüz..
devlet asla temizlenmez, sömürü düzeninin ancak şekli değişebilir.. zira bizati temizliği yapanlar kendileri meşru hırsızlık sisteminin oyuncularıdır.
bu bakımdan sokakta bir serseninin cebimdeki parayı gasp etmesi, devletin benden haksız-hukuksuz aldığı vergi ve/veya bankada durdur yerde 30 yıllık birikimimi gasp etmesinden daha hayırlı-doğru ve iyidir.
zira serserinin paraya ihtiyacı vardır, devletin TL ye ihtiyacı yoktur. (haksız gaspları)
Banka da o zamanlar yapay zeka yok diye mi kizdiniz, banka ne bilsin sizin ters islem yaptiginizi bunun sizin hataniz oldugunu nasil belirlesin, daga kizmissiniz ama dagin haberi yok mevzudan
saka gibi ama lutfen bir kez daha dusunun
eksik yatan elbette gecikme faiz olur
fazla olana da odul mu beklediniz, yatan tutar fazla acaba biye boyle yapti musterimiz diye alarm zillerimi calmali
hay allahim ya..
:bravo::bravo:
dolarcı dostlar enflasyonu çok hafife alıyorsunuz ! gözünüz hep doların yükselişinde diğer parametreleri görmezden gelmek istiyorsunuz :) buda benden bir uyarı olsun size :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
üstad forumda arkadaşların kaçırdığı belki de inanmak istedikleri için bilerek kaçırdığı durum şu ! şimdi dolar şu kadar olacak bu kadar olacak deniyor belki olacak ama ne zaman olacak önemli olan zaman ! dolar getirisi ile diğer yatırım enstrümanlarını karşılaştırma ölçüsü zamandır ! şimdi sene başından bugüne dolar getirisi yüzde 10 ! dolar şimdi iyi bir getiri mi sağlamış hayır ! ama senin 2013 hesabını yaparsak evet bizi tokatlıyor ! ayrıca dolar sadece ekonomik gelişmelere göre yön bulan bir enstrüman değil çok farklı parametrelerden etkilenebiliyor ! ben doları indirim çadırlarında marka ürünlerin çok ucuza iki günlüğüne satıldığı yetişenin aldığı yetişemeyenin üzüldüğü bir olaya benzetiyorum fırsatları yakalarsan ciddi kazanç sağlarsın ! ithalata bağımlı bir ülkede dolar uçsun banane enflasyondan demek pek gerçekçi değil !