Başınız sağolsun hocam. +1000 i duyunca bende kulaklarıma inanamadım :) Bunu söyleyen sıradan biri değil şirketin sahibi Cemil Bey olduğu için herkes çok heycanlanmıştır eminim.
Printable View
Sağolun. Umalım da Cemil Bey idealist ve hedeflerini tutturan bir adam olsun :). Dediğim gibi, bilanço buna müsaade edecek... YTD.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basiniz sagolsun hocam.
Diger orta asya ulkeleriyle de benzer projelerin yapilabilecegi beklentilerimiz hep vardi.bunu duymak guzel.zaten belli bir asamaya gelinmese lafini etmezler. Is baglantisi kurma ''becerisi'' de kaynagi ne olursa olsun onumuzdeki yillarda bizimle olmaya devam edecek gibi gozukuyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Tesekkurler paylasim icin. Sirket 1 sene yatirim yapmasa borcunu sifirlayacak durumda. +1000mw hayalinin zor yani pazar bulabilmek yoksa finansal sorun zaten yasamayiz.son ceyrekte nakit akisi da gayet iyiydi afrikadan ciddi tahsilat yapilmis sanirim.
Son olarak ozbekistan 90m beklentisi epey iyiymis. Ben o kadar tahmin etmiyordum acikcasi.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Özbekistan yatirimi 750 mw. Oradan 120 mln favök beklendigini kabul edersek, 1000 mw için 160 mln usd favök uretebilir.
Tabi bu her ülke ve her santral için farklı olabilir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çok merak ettigim konu buydu. Mevcut durumda 230 mln usd (şirketin sene sonu revize beklentisi) olan favök e Özbekistan ın katkısının 120 mln olduğunu farz edersek diğer tüm sartlar ayni kalmak kaydıyla 2022 icin 350 mln usd favök üretmesi beklenebilir.
Mevcut duruma göre usd bazında %52 lik artış anlamına geliyor. Gelecek yil bu zamanlarda usd kuru ne olur varın orasini siz tahmin edin.
Değerli bilgiler için teşekkürler sayın Baturalpi. Elinize emeğinize sağlık.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi