Bu teneke buralarda uzun süre kaldıysa sanki bilanço kötü gelecek de 9'lara basacaklarmış gibi hissediyorum.
Printable View
Bu teneke buralarda uzun süre kaldıysa sanki bilanço kötü gelecek de 9'lara basacaklarmış gibi hissediyorum.
Firmanın kasasındaki nakit hariç, makinalar hariç, sadece araziler ve kurduğu GES sistemi benim hesaplamama göre 4.350.000.000 TL yapıyor. Piyasada işlem gören fiyat ortada.
Dün akşam da bilanço gelmedi. Bunlar heralde geçenkinde saçmaladıkları için bu sefer biz en son açıklayalım dediler galiba.
Jants ilk çeyreği 16 milyon ama 1 haftada %50 yaptı, Cemts 95 milyon kar yazmış ama hisse sene başından bu yana sıfır kazanç, mevduat %50, enflasyon %60 zararı siz düşünün, 20 lira bile kurtarmaz, Tarman bey motor demeden trilyon gelse boş.
Vergi dairesine sunulan 6 aylık net dönem karı 134 Milyon. Enflasyon muhasebesinden gider yazılmış hep. Ne diyorsunuz tabloya?
Yüzde 3 eksi oldu bile şimdiden. Tahtacı getir 8lere.
En kötüsü fiyatlandı diye biliyordum ama basmaya başladı yine, hisse zaten yılın en dibinde sayılır yahu daha ne düşüyorsun.
Gerçek bilançoda da sıkıntı var demek ki, gelsin bakalım.
Senelerdir forumda sizde bizde diğer arkadaşlarda gereken ne gerekiyorsa söylediler. Sonuç da özellikle son 2 yıldır İ.T na güvenen tüm yatırımcıları soyulacak soğan gözüyle baktılar. Bu yüzden ipin ucunu çocuklarıma miras bıraktım. Artık ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Bir insanın karakteri ve ahlakı 7 sinde ne ise 70 nde de odur. Allahtan tek isteğim son 2 yılda bize ne yaşattıysa inşallah ölmeden bunun bin katını kendileride yaşasınlar. YTD DİR