🙏🏿 Antepli.
Printable View
Hali hazırda her yıl kışın 2-3 ayı bizim otellerde geçiren Avrupalı emekli bir popülasyon var. Hatta her yıl aynı odada kalıyorlar. Bu sayının artırılmasına yönelik çalışma var.
Kışın için rezervasyonlar başladı geçmiş yıllara kıyasla çok çok iyi gittiğini söylüyor bu işin içindeki insanlar.
Her sene bir miktar insanin kış turizmi için geldiği Doğrudur hocam. Katiliyorum.
Ancak bu kış hatırı sayılır baya insan gelebilir. Geçen senelerde kışın gelen insan sayısınin üstüne belki 2-3 milyon daha ekleme yapabilirler. 450 milyonluk Avrupali insandan kış aylarini gecirmek için bu seneye özel olarak eksradan 2-3 milyon gelir diye düşünüyorum. Bu tüm otellerin açık olması gibi birşey demek olur bence.
Bunlar olursa;
Hem Rusya tarafından kış turizmi için gelen otahminolacaklarimiz 750 bin diyelim
Her sene gelen bir miktar Avrupalı 500 bin olsun diyelim
Dogalgaz krizi yüzünden 2 milyon Avrupalı geleceğini düşünelim (kış boyu)
Yani nerden bakarsak bakalım 3 milyona yakın bir insan dışardan gelip Turkiye de kış aylarını geçirebilir.
Bu rakam bence çok iyi bir rakam
Dahası Katar kupası var birde, personel artırılacak,
Zaten şu yeni bilanço tahminleri gelseydi ve ağzımız kalsa diye bekliyorum şimdiden. Tahminler geldikçe hisse kendisini yukarı itmeye çalışacak. Çünkü gelecek Bilanço süper bilanço olacak ve tarihi rekorunu ilan edecek. Hissede kendini yukarılarda bulacaktir yakında. Merakla ve merakla bekliyorum 1 ay sonrasının ne olacağını
Ekim e birşey kalmadı. Ekim başındaki uzman tahminleri bu hissede iyi coşku yaratabilir.
Neyse fazla söylemiyim hocam.
Olumlu çok iyi etkenler var bu hissede
Bunun gibi büyüyen hisse bulmak ta zor.
Zaten gerçek değerinin altinda ucuz
Büyüme hisseleri yabancinin da favori hisseleridir her zaman
Yani yeni coşku başlar yakında
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
https://twitter.com/tk_tr/status/156...Z9Lh2sIX-RROyA
Qatar işi hayırlı olsun diyelim mi? :whistling:
Sampiyonlar ligi sponsorlugu ya da Qatar dunya kupasi ile ilgili. Bana ilki daha olasi geliyor
bu sene temettü ödemesi çok muhtemel. ahmet bolat prim dağımında yatırımcılarımıza da vereceğiz gibi bir ifade de bulunuyor ki benim seneye beklentim hem bedelsiz hem temettü. benzerini 2012 de yapmıştı sanrıım.
ytd