ASELSAN ve GESAN in inverterleri kullanılacak demek istedim yukarıdaki yorumumda..cepten doğru yazamadim..:)
Printable View
ASELSAN ve GESAN in inverterleri kullanılacak demek istedim yukarıdaki yorumumda..cepten doğru yazamadim..:)
https://www.gensed.org/basin/epdk-el...Fiklik-yapacak Böyle bir haber var sayfa açılınca biraz aşağılarda linke tıklarsanız yönetmelik değişikliği ortaya çıkacaktır. Açıkçası pek anlamadım elektrik elektronik mühendisi ya da bu işten anlayacak bir arkadaş varsa okuyup paylaşırsa bize de yardımcı olur teşekkür ederim
milletimizin bAŞı sagolsun yararlılara ALLAH SİFA VERSİN İNŞALLAH..DEPREM ZOR BİR İMTİHAN...
Bindik yine rollercoaster'a... -8,38% açılış nedir ya! Daha ötesi saat 10:30 olmadan da neredeyse yeşile döneceğiz... Akşamdan kalma bir spek yanlış tuşa mı bastı ne oldu sabah sabah...
Geçmiş olsun Türkiyem,ALLAH yardımcımız olsun,çok zor ya,deprem bölgesinde bulunan arkadaşlarada ayrıca geçmşl olsun,.
Geçmiş olsun Türkiyem. :(
Allahtan ölenlere rahmet, yaralılara şifa, evi-barkı yıkılanlara sabır selamet diliyorum.
Allah yardımcımız olsun. Geçmiş olsun Türkiyem
Bu arada Kızılay'ın kan stokları azdı.
Bu konuda herkesin duyarlı olmasında fayda var.