Reha başkanın yanındaki benim sözcükler iltifatı aliye olarak kalır ama yine mapusa brn giriyorum. Viob da sakız ettin beni. Cakucu dayımı arayacam aynı boydan 50 cm ufaltsin
Printable View
Neyse bu sene seçim var diye yırttık doğalgazadan. Ama seneye raylı sistemi döşüyorlar. TÜİK ye com hissedilmesin diye ağırlığında baya düşürüldü. Bu sene seçim halayıni çeksin merkepler seneye atların intikam zamanı olacak
Bazı sorunlar var o konuda, ABD'de apartman altına yıkamacı açtırırlarmı, hadi açtık diyelim şehir şebekesi suyu kullandırırlarmı hadi kullandık diyelim, arabanın yağı, fren balata tozu, gres yağı, hidroliği, antfirizi gibi atıklarının kanalizasyona akmasına müsaade ederlermi, aklımda çılgınca sorular.
Son olarak ABD maliyesi, aylık 6 bin dolar gaymeyi kemiksiz olarak götü... pardon cebimize sokarmı?
Breaking Bad'de para aklamak için Skyler White dalıbı, yıkamacı açtıydı galiba?
Seçimden sonra inciluz şimşek kalacak mı gidecek mi. Seçim sonuçları stabil çıkarsa kalabilir kötü çıkarsa ya da çok kötü çıkarsa komple kabine revizyonu bile olur. Malum suçlu kendisi değil diğerlerinin kötü