Bu hizmeti veren 3 ayda bir güncelliyor mu verileri?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
ACEA, Stellantis'in derneğe yeniden katılma başvurusunu memnuniyetle karşılıyor. Avrupa'nın eşi benzeri görülmemiş rekabet krizi ve yeşil dönüşümün zorluklarının üstesinden gelmek için kolektif ihtiyaç göz önüne alındığında, birlik olmak her zamankinden daha önemli. ACEA üyeleri pazarda rakip olabilir, ancak hepsi aynı hedefi paylaşıyor: küresel olarak ayakta kalabilen bir Avrupa'da sıfır emisyonlu mobiliteye rekabetçi ve sürdürülebilir bir geçiş. Bunun üzerinde tam bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz,” dedi ACEA Başkanı ve Renault Grubu CEO'su Luca de Meo.
Dünyanın en büyük serbest ticaret alanlarından birini oluşturacak olan bu anlaşma, her iki bölge için ekonomik büyümeyi güvence altına alırken, çevresel ve sosyal taahhütlerin artırılması yoluyla sürdürülebilir kalkınmayı da teşvik edecektir.
Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) Genel Müdürü Sigrid de Vries, "Bu anlaşmanın sonuçlanması, yüksek tarifeleri ortadan kaldırarak ve Mercosur pazarına ihracatlarında teknik ticaret engellerini ele alarak Avrupa otomobil üreticilerinin küresel rekabet gücünü güçlendirmeye katkıda bulunacaktır" dedi. "Bu olumlu haber, şu anda karbonsuzlaştırmaya geçişte kritik zorluklarla karşı karşıya olan otomotiv endüstrisi için kritik bir anda geliyor."
Aynı zamanda, artan korumacılık ve jeopolitik gerginlikler ortamında, bu anlaşmanın imzalanması, dünyanın geri kalanına serbest, açık ve kurallara dayalı ticareti destekleme yönünde güçlü bir mesaj gönderiyor.
Vay be..yeni öğrendik.. Kesin satarız şimdi biz elimzideki lotları.....,, :)
Bu arada gürsel kadeş söylediklerinin hepsi doğru ama değerlendirmeyi sektörel olaray yapman ve sektörel ortalaması ile farklılanırıp, nakit akışı takip etmelisin.. benden söylemesi....
Diğer bir husus firmaların marka değerlerinde gelcekte yaşanacak dalgalanmaları tahmin etmek.. Bunu da gelecekti nakit akışındaki değişimle az da olsa tahmin edebilme şansın var..Damodaran değerlemeleri yaparken bu tür yaklaşımların gizli ip uçları barındırabileceğini söyler..
Yakında bist şirket değerlemelerinde insan ve yapay zeka değerelemeleri arasındaki karar süreçlerindeki farklları araştıran bir makaleyi yayınlanmak üzere uluslararası bir dergiye teslim edecez. Orda özellikle Nakit akışa dikkat çektik.. Yayınlanırsa burda da ben yayınlarım :) Ama çok ilginç sonuçlar var..
Sizin 5 şirket öneriniz var!yanlış hatırlamıyorsam.
Bu öneriyi 5 farklı sektör 5 şirket mi?
Yoksa aynı sektörde 5 şirket olabilir mi?
Fikrinizi merak ettim.
(ben 3 e çıkardım tekrardan çünkü lot çokluğu tek şirkette bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.)