Benim bugün kü yevmiye çıktı, akşama kadar gezip dolaşacam, bist sana emanet
Printable View
[QUOTE=EGEDUK;7069313]Bilanço hakkında düşünceleriniz ne?
Zarar artarak devam ediyor. Benim gördüğüm. Üretim rakamlarında da düşüş
2025 / 6 aylık 1.875.962.491 TL zarar
2024 /6 aylık 1.018.694.412 TL zarar
Hasılatı %16 düşüş
özkaynakları %6 düşüş.
Ama burası Bist..
Dun akşam yasanan deprem bölgesine yakın.
Olumsuzluk çok gibi ama...
Damla Kent Gayrimenkul Sertifikası, “DMLKT” koduyla 14 Ağustos 2025 itibarıyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak. Halka arzda toplam 726.719 yatırımcıya 2.820.593.495 adet lot dağıtıldı. Sertifika fiyatı ise 7,59 TL olarak belirlendi. Projenin halka arz büyüklüğü 21 milyar TL olarak açıklandı.
ck istanbulda oturan ile kirada olanın ismi farklıysa elektriği kesiyormus haberiniz olsun....
3-5 tane böyle örnek duydum... Ev senin kızın oglun kim oturuyorsa da kesiyor...
Sorgu sual yok direk kesiyor haber vermeden...
Ben yaptım oldu Türkiyesi... Yani arpalacak yer bulmuslar...
Ben bazen sohbetlerde diyorum işgal altındayız herhalde...
Bizide işgal güçleri yönetiyor (zulmediyor)
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Mikdat Ertem
@MikdatErtemTR
HANİ İLK DÖRT MADDE İLE BİR SORUNUNUZ YOKTU,
HANİ İLK DÖRT MADDEYE DOKUNULMAYACAKTI ?
Daha önceleri de benzer bir açıklama yapınca tepki alan ve yanlış anlaşıldım diyerek geri adım atan Numan Kurtulmuş bugün,
"Anayasada yer alan 'Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür' tabiri değiştirilmelidir.
Devletin ülkesi olmaz, devletin milleti olmaz " diyerek niyetini net olarak ortaya koymuştur.
Sayın Kurtulmuş'a açıkça soruyoruz : Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açmanın temel amacı nedir ?
https://x.com/MikdatErtemTR/status/1954551009205948509
Özel hala millete bizim olduğumuz yerde bu olmaz şu olmaz masalını bırakıp gerçek muhalefete dönmeli hepiniz siyaset yapıyoruz diye milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz
sayın sindoma bu adamların zembereği baştan kurulu,..
CHP konusunda Cumhurbaşkanlığı refarandumundan tecrübeliyiz,
ama bu tecrübe bizi kurtarmaz malesef,..
CHP nin tabanında sıkıntı yok, Türkiyenin tek umudu ancak bununla birlikte Tepe yönetimi sıkıntılı CHP nin,..
rayında ve rotasında değiller,..yapacak da bir şey yok,
Türkiyede bilerek ve istenerek siyaset iki kutuplu hale getirildi,
bakıyorsun bu iki kutubun ikisi birden komisyondalar,
komisyonun ise konusu belli,..
şayet CHP komisyona dahil olmasa idi, CHP nin muhalefeti hak hukuk adalet ve İmamoğlu ekseninden
Üniter devlet yapısını savunma ve Cuımhuriyeti koruma kollama eksenine kayacaktı,
CHP tepe yönetimi kendini ko0misyona atarak bunları görmezden gelip sakladı/saklandı diyebiliriz,..