odt haberinde erdoğan demirören in öldüğüne dair haber varmış..
detay bilen var mı
Printable View
odt haberinde erdoğan demirören in öldüğüne dair haber varmış..
detay bilen var mı
Ölmemiş. Neyse oğul Demirören bu dönemde hayır duası alırsa belki bu dua edenlerin yüzü suyu hürmetine babası sağlığına kavuşur.
Demirören'in Yoğun Bakım Ünitesinde Yatmaktadır. Durumu Kritikliğini Muhafaza Etmektedir-NTV
ntv internet sitesinde yayınlanan habere göre;Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Demirören bir süredir hastanemiz yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. Durumu kritikliğini muhafaza etmektedir" denildi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-d...2kuojugC8kQk6Q
Allah rahmet eylesin...
Işıklar içinde uyusun...
Çocukları, yöneticiler Rahmetli Erdoğan Beyin huzur içinde yatması için biz ortaklarının haklarını korur, kollar, inşallah...
Küçük ortaklarını mutlu edemeyen, onların haklarını korumayan hakim ortaklar, asla ve asla başarılı olamazlar, mutlu olamazlar, hem bu dünyada hem ahirette...
Eyyy Saygıdeğer Demirören ailesi.. çoluk çocuğumuzun hakkını ver, kul hakkı yeme, yedirme... Yöneticilerini uyar... Çağrı fiyatını mevzuata uygun yap... Sizden ricamızdır... Bizim üç beş kuruşumuza göz dikme, diktirme... Hem sizler hem bizler barışık olalım, huzurlu olalım, dünya fani...
Buyukluk yapmissiniz ama onlar bu dilden anlamaz. Kab kusturdular mubarek Ramazan ayinda ulke bu haldeyken yatirimcilara. Hurgz ndekiler daha da buyuk magdur oldular. Paraya ihtiyaci olan oldu mecbur korkup satmak zorunda olan oldu. Kac hafta gecti biri cikip da birsey demedi. Hakkim kendi payima haram zikkim olsun.
Rahmetli öbür tarafta, şunlar çağrıyı yapsalar da, belki birkaç kişi hakkını helal eder diye dua ediyordur herhalde.
Çağrı fiyatını düşük açıkladığı günün ertesi günü 5,45 den lanet olsun deyip satmıştım. Bu saatten sonra istediğin çağrıyı yap nafile. Aldığınız ah ların vebalini bu dünyada da öbür dünyada da ödeyeceksiniz.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Disarda kalan dgzte ve hurgz lotlari orantisal olarak o kadar az ki.insan utanir arkadas 20 kusur yillik aktif borsaciyim cok sacmalik ve ahlaksizlik gordum boylesini hatirlamiyorum