Mahkemesi 24 de mı gelmıs
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mahkemesi 24 de mı gelmıs
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdide Aliexpress le görüşüyor söylentileri var, doğrumu bilemem ama aliexpres Türkiye de mağaza arıyormuş.
buda diğerleri gibi asparagas olabilir. imkansızda değil çinlilerde bizim gibi her şeye dalıyor.....
bu tür haberlerin ilk ip uçları fiyat hareketlerinde görünür şuan için benim açımdan bir gelişme olmaması olarak yorumluyorum
bu arada zarar 600 milyon bu adamların kurulu fabrika,arazi,üretim hattı yok kim hangi yatırımcı gelipte 600 milyon verip ortak olsun sadece isim hakkına mı yatıracak bu parayı gidip sıfırdan şirket ,fabrika kursun daha iyi ...ancak akgiraylar bu 600 milyon zararı nasıl yaptı halen anlamış değilim çiftlik bank aklıma geliyor
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
bugün öğleden sonra twitter da sitenin kap haberini pompalamışlar arka arkaya. 4 gün önceki haberi sanki bugünün haberi gibi servis ediyorlar. 2 aydır bimeks in sitesinde yazan ne???
Haber7 başta olmak üzere bir çok haber ve ekonomi sitesi Bimeksin Web sitesini kiraya vermesini haber yapmış. Söylenecek çok söz var da... Demiş ya sözün üstadı, "söylesem faydası yok, sussam vicdanım el vermiyor"
http://www.haber7.com/teknoloji/habe...verdi/?detay=1
Yorumu yapıştırdım altına
Bunlar tam bir çakal, bugün haber yaptırmalarının sebebi, bir kaç televizyon, notebook ve telefon satışa koydular ya siteye, bu haber yoluyla reklamını yapıyorlar. Milleti mal olarak görme alışkanlıklarının tezahürü bu. Sen bu güne kadar sattığın ürünlerin arkasında durmamışsın, +3 yıl garanti söylemi ile vatandaşı dolandırmışsın. Sattığın ürünlerin fiyatlarını halen piyasanın üzerinde fiyatlarla web sitesine koymuşsun, itibarın eksi 700 milyon olmuş peh...
Not: Yazdıklarım yatırım desteği olarak kullanılamaz. Basit bir yorumdan ibarettir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer...