beyler yalnız hisse topluyor sabah 1,39 idi birçok hisse tepetaklak olmuş emkel akşama bana göre yeşil kapatacak. sabır
Printable View
beyler yalnız hisse topluyor sabah 1,39 idi birçok hisse tepetaklak olmuş emkel akşama bana göre yeşil kapatacak. sabır
Patronunda istediği bu dökülen dökülene
Maliye neden bu durumu göz ardı ediyor ilginç.halbuki müdahil olduğu bu durumu kendisi araştırması gerekmezmi!!
defalarca aynı yaptı bu şeref yoksunu insanlar. hisse ne zaman yükselse satış yaptılar ky cının gözünün içine baka baka.
iyi kötü, sonuçta hukuk kuralları olan bir ülkedeyiz. hangi mecraya şikayette bulunabileceksek herkes bir zahmet elinden geleni yapsın. olur da bu çok ca şikayet ulaşırsa yetkili kurumlara, bir insan evladı da çıkar, sen gel hele buraya, neler çeviriyorsun der.
yapabileceğimiz buysa durmayalım yapalım...bu işin en güzel yolu yöntemi nedir, tecrübeli olan arkadaşlar paylaşım yapınız lütfen
Forumda vergi müfettişi de var neden
Yol göstermiyor bilemiyorum.
burayı okuyan bir yetkiliniz, adamınız varsa bilinki; bildiğiniz, bilmediğiniz, duydugunuz duymadığınız, hayalini kuramadığınız küfürlerin alasını ettim...beddua etmem ama Allah sizin belanızı versin lan....!!
Bakıyorum hiç kimse Barış savunma ya başlatılan 3.380.850,42 tl lik kambiyo takibini önemsemiyor.Önemli bir icra takibi.Aynen barmek nasıl şirketi yıllarca dolandırdıysa,yeni şirketin içini boşaltma şirketi olarak barış savunmayı devreye soktular.Ticari ilişkileri olan yan şirketi.yönetim kurulu bile kendileri.spk barmek olayınada dur demese iç edeceklerdi paraları.8 yıllık taksitler halinde ödeme lütfunda bulundular.2023 e kadar vay anam vay.Şİmdide barış savunmayla ticari ilişkilere girip barış parayı ödemesin takip başlat.Ulan haysiyetsizler işin başında her iki şirkettede siz varsınız niye ödemiyosunuz.Bağımsız denetim kuruluşunun denetlediği bilançonun ben a.qoyum.Böle denetimmi olur.Niye onay veriyosun.Karaktersiz denetim kuruluşu.
Şİmdi gelelim stoklara:İlk madde malzeme:15.688.942
yarı mamuller :23.520.655
mamuller :3.002.298
ticari mallar :28.351.871
TOPLAM :70.563.766 TL Şimdi olay şu.6 aylık bilançoya kadar ticari mal 1-2 milyonu geçmiyordu.Bu mal hazırlandı.Kim için hazırlandı yurtiçi teişaşamı yoksa yutdışınamı.teiaşa yatırım amaçlı gayrimenkul bile ipotek edildi.BU stok 9 aylıktada ısrarla bekletildi.22 milyon avro yıl sonu hedefleme nedeni bu zaten.şuana kadar 12 milyon avro gerçekleşti.Olmaz diye bişi yok bu ticari mal teslim edilse idi 9 aylıkta düşünsenize 28 milyon 3 milyon zararı düş 25 milyon kar açıklayacak.YOk olmaz ısrarla teslim etmeyip bekletiyor.Beklet bakalım beklet herkesi salak yerine koy.Bilançoyu bildiğinden 1.89 dan tahtaya mal bas.Ne kadar etik lan yaptığınız ne kadar.Hee peşinizdeyiz.Batırın şirketi ...neler.Sen o malıda teslim edecen o faturayıda kesecen.istemiyosan milletin mal almasını çıkar şirketini kottan gaspet.Ensendeyiz ensende.Sen bizden lot yerine babayı alırsın.Unutma şırınganın kalınlığını sürekli artırıyorum.Bu 70 milyon tl lik stok eriyecek o kedi buraya gelicek.O barıştan alacağınıda bi zahmet tahsil et.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...705570c046.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.