Bjk 2 puan daha bıraktı...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bjk 2 puan daha bıraktı...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener hisseleri Şubat ayı boyunca usandirma taktiği yapabilir. Bu beinsport ,tff, mhk hafta sonu maçı gs ye verir. Bjk de hafta sonu kazanır. Puanlar eşitlenir. Ytd
Son 20 yılda feneri Ersundan başka gümbür gümbür oynatabilen bir hoca gördünüz mü siz? Jailson ısrarı falan filan geciniz. Adamın elindeki topçulara bakın o zaman. Kurtarıcı diye sadık alındı 35 lik Fransız dan başka kim vardı Ersunun elinde. Ne derseniz deyin Ersun hoca su takımla bu ligi forse eder.
Maci izlemedin herhalde. Tek kale bastirdilar. Fener kotu oyunla kazaniyor bakalim nereye kadar. Alacagi puani aldi. Hakemler bence bundan sonra uzerine oynacak. Ali Koc un basarili olmasi siyasetende tercih edilecek bir durum degil bazilari icin o yuzden fener Messi Ronaldo ikilisini bile transfer etse ikincilikten yukarisini goremez. Ha bende hissesini alip satiyorum ama yorumum bu fener icin. Hafta sonu derbide Fener alirsa cok buyuk supriz olacak benim icin. Baskan Aziz olsaydi boyle dusunmezdim. Gezi de dendigi gibi olay agac olayi degil.