Bu afyon satılabilir demedi
Demeyin diyorlarrr...
Printable View
Bu afyon satılabilir demedi
Demeyin diyorlarrr...
AFYON'un k.y. düşmanı beceriksiz patronları yakında konkordato ilan ederlerse hiç şaşmam.
Sn eldor bende buradayım hala zararda bekliyorum allahtan egeen Asel ttkom vıkıng ıhlgm Cemtas al sat la gün geçiriyoruz inadım inat beklemeye devam. Sevgiler
Afyon Çimento nun , İngilizlere satılacağını düşünüyorum. İçeriden öğrenmek şart.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın CNR1209 ve RAMUNRA kardeşim.Hala buralarda olmanız mutlu etti doğrusu.Kendimi bayağı yalnız hissetmeye başlamıştım.En çok neye şaşıyorum biliyormusunuz.Borsacı bir arkadaşım 15 eylülde ısrarla KALKINMA al dedi.7 lira civarındaydı kağıt ama bu lanet AFYON 'daki beklentimiz bitmediğinden KALKINMA'ya geçmedim . sürünmeye devam ediyoruz.Kalkınma 20 liraya dayandı.Kahrolmamak mümkün değil.AFYON'da 5 sene önce aynı hareketi yapmıştı.Bakarsınız yine olur.
Seans açıldı hızla aşağı sarktı yine.Değerli ortaklar kağıttan kaçıp KALKINMA'ya geçmeye çalışıyorlar ama bu saatten sonra kağıt almak zor .Hoşçakalın.
2019 da AFYON %50 bedelsiz verirse .SORU bu kağıt nereye kadar çıkar?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eldor abi söz konusu afyonsa haber gelmeden inanmam bu hisse bunu öğretti bana Benimde iş bilir bir arkadaşımdan öğrendiğim su an bir haber akışı Yok ama bu yıl içinde 7-8 görür dendi bunların hepsi varsayım unutmayalım kimse yazdıklarıma göre pozisyon almasın lütfen