Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad boylesi gunlerde 32 gunluk koyulmaz Baglarsin mb ani faiz arttirir bozamazsinda .... Gunluge cak simdilik bakalim... Ytd Çok haklısınız, bizim mb nın yakın zamanda faiz arttıracağına dair en ufak bir beklentim olmasa da..
Alıntı: Originally Posted by Ege35 Çok haklısınız, bizim mb nın yakın zamanda faiz arttıracağına dair en ufak bir beklentim olmasa da.. Globalde de faiz indirim iklimi yasiyoruz benim de biz de birakin faiz artirimini indirimi olur daha Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizlerde 35+ bekleyenler vardi hala bekliyorlar mi acaba 12 bile zor buluyoruz.
Alıntı: Originally Posted by paramanya Faizlerde 35+ bekleyenler vardi hala bekliyorlar mi acaba 12 bile zor buluyoruz. Fırsat bu fırsat herkes indirken çok göze çarpmazlar indir indirebildiğin kadar
Alıntı: Originally Posted by paramanya Faizlerde 35+ bekleyenler vardi hala bekliyorlar mi acaba 12 bile zor buluyoruz. Bunu Mert Küçükuncu'ya soracaksınız...
Alıntı: Originally Posted by paramanya Faizlerde 35+ bekleyenler vardi hala bekliyorlar mi acaba 12 bile zor buluyoruz. Hala bekliyorum.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Hala bekliyorum. Mert 99000 bekliyordu endekste. Adam tutturdu hatta endeks 81000 oldu. Zaman alıyor ama tutuyor. Ne de olsa üstad Webster'in talebesi.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert 99000 bekliyordu endekste. Adam tutturdu hatta endeks 81000 oldu. Zaman alıyor ama tutuyor. Ne de olsa üstad Webster'in talebesi. Şuanki gorunumum haziran agustos aralığı faizler icin, en kotu eylul kasim aralığı, bekliyorum.