tebrikler sayın armada. iyi öngörüydü.
28 gapı son bir yukarı hamle yapar ondan sonra kapatır diye oyun kurmuştum. düşündüğüm gibi olmadı.
Printable View
tebrikler sayın armada. iyi öngörüydü.
28 gapı son bir yukarı hamle yapar ondan sonra kapatır diye oyun kurmuştum. düşündüğüm gibi olmadı.
Bu salak ya da kendi halkına hain Ukrayna yönetimi başlamadan biten savaşı alevlendirmek için ayrılıkçıların bölgesine saldırdığı için bu durumdayız. Şu yaşanılan normal değil ki sonuçları önceden öngörülebilir olsun. Savaş çıkar ons yükselir, altıncılar sevinir. Savaş çıkar borsa çöker, ayılar veya nakitte kalanlar sevinir, haklılardır. Ama analizim tuttu falan yok öyle bir şey. Analizin Ukrayna ve Rus yönetimlerinin olayı buraya getireceğini öngörüyorsa ancak o zaman eyvallah.
sırf bilançonun hatrına hissede bekledim. bu hafta değil de diğer hafta olsaydı muhtemelen burada olmazdım. çünkü
eregl 30 lira 4 lira temettü
algyo 30 lira 1 lira temettü
böyle gerçekler de var.
temel sağlam hızlı toparlayacak ama alttan almak vardı. tek sıkıntı o işte.
@armada467 forumun bu başlığında yıllardır yorumlarınızı okumadan geçmiyorum. Genellikle hisseyi alıp foruma giren yeni isimler görüyoruz, tabiki beklentileri yüksek. Son aylarda sizin kendinize göre objektif, diğerlerine göre negatif yorumlarınız yüzünden gerilimler yaşanmış.
Borsada bence para kazanamamak değil para kaybetmemek daha önemli geliyor. Bu nedenle yorumlarınızı yararlı buluyorum.
Ereğli’nin ilk çeyrek dışında bu sene yapacağı pek belli değil. Algyo 2022’de de 1 milyar TL üstü kar yapar. 2021 ve 2022’deki net kar toplamı piyasa değerini geçer. Demir Çelik bu sene de iyi olursa en iyisi Kardemir olur. Temettü için Ereğli alanlar, rüzgar tersine dönerse fena terste kalabilir. Algyo konusunda ben de orta vadeciyim ama temettü ayağına bu fiyatlardan asla Ereğli almam. Temettü için hisse alacak olsam Krdma alırım.