ManiFOSto oldu, her zamanki gibi.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sağlığım için bile hastaneye gitmezken ben .
İnsanlar çok vurdumduymaz .
Ama yeni nesil doktor profesör de olsa eskiler gibi değil yanlış teşhis koyuyorlar yazık insanlara her ile tıp fakültesi açılırsa o oluyor
Şimdi pandemi ile sağlıkçılar yazar ama çektiğim ağrıları ben biliyorum .
Yanlış tanı ile
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hem dunyada hemde Turkiye de yapilan vaka tespit yontemi hala koca bir muamma.
ABD de 550 bini kisiyi olduren ayni virus neden baska ulkelerde bir kac bin kisiyi oldurebiliyor ?..
Gecenlerde saglik bakani Turkiye de 2019 ve 2020 yillarinin genel olum istatistiklerini acikladi . 2020 de 2500 kisi daha az olmus.
Dunyada hava kirliliginde her yil 7 milyon, sigaraya bagli hastaliklardan 8-9 milyon, Alkol ve uyusturucuya bagli hastaliklardan bilmem kac milyon insan oluyor.
1.5 yilda Covid-19 olen insan sayisi 2.5 milyon. Ki bu sayinin yarisi saibelidir bana gore.
Sami Altınkaya, Naci Agbal in 130 milyar dolari araştırdığı için gittiğini söylüyor.
Naci Agbal in bile dikkatini çekecek bir dolar satışından ziyade bunu kimin aldığı açısından problem var. Bunu yakında Biden den duyarız. Mal varlığı konusunda da biden konuşur mu.
Bundan sonra kimse kapanmayı kabul etmeyecektir. Bunu lebeleb kongreden sonra vatandaş kabul etmez. Vaka sayıları sürekli katlanarak gidiyor. Turizm öncesi bu durum eldeki bulgurdan da olacak gibi