Temettü verdiği gün fiyatın eksi olması, nadir görülen durumlardan, bu da gösteriyor ki Şirketin piyasada itibarı gerçekten yerlerde. Ayıp artık...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Temettü verdiği gün fiyatın eksi olması, nadir görülen durumlardan, bu da gösteriyor ki Şirketin piyasada itibarı gerçekten yerlerde. Ayıp artık...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanirim bu sefer bilanco sizmadi disariya, en azindan simdilik.
eger sizsaydi, asagi yada yukari ciddi hareketler gorurduk.
su anki goruntu piyasanin genel olarak duydugu guven ile alakali.
son zamanlarda o kadar aleni sizdirdilar (yada sattilar, sizdirmak biraz hafif kalir bunlara) ki belki de bu sefer utandilar biraz :drunk:
TEKFEN'e yakisan temettu verdigi gun yapacagi bir tabandir :drunk:
Aynen 3 kuruşluk içerik yani. Yahu hiç olmadı karşıki ekrandan falan oku, net ol, bizde evet bu adam da iş var falan tarzı hiç olmadı kendimizi kandıralım, o da yok. Şirketin değerini düşürmek amacıyla getirilmiş olabilir diye düşünmeye başlamadım değil vallahi, yada en kötü olan mevcut mirasyediler tamamı ile işlerden hiç ama hiç anlamıyorlar ve temettü almak dışında ne yapacakları konusunda zerre kadar fikirleri yok, şirkette böyle her gün daha da kötüye doğru sıfırlanana kadar sürecek bir yolculukta ilerliyor.
Burada bu heriften bi cacik olmaz dedigimizde bize saldiranlarin hicbiri burada degil su anda . Yok Ali pandir tofas erdemir basarili oldu etti diye burada savunuyorlardi bu heriften bi cacik olmayacagi ilk 3 ayda Belliydi , bunu kukla olarak getirmisler birilerini emekli etmeye kelle ucurtmaya getirmisler iste . Tekfen teknoloji sirketi kurup bizi orada da dudukleyecekler , pahali satin almalarla sirketi iyice ic edecekler bizlerin hakkini daha fazla calacak bu oc ler . Bu sirket bildigin ciftlige donmus bu da masalci olarak gelmis iste . Insaattan zerre anlamaz , korkak kuklanin teki
Ben Sn. Ali Pandır beyefendiyi destekliyor ve güveniyorum.. Borsaya dün girmiş olsam acaba derim ama sn.Pandır ı son yirmi senesi başarılar ile dolu.. Herkes kendi yatırımından sorumlu.. Borsada yanlış ata oynadığını söyleyip satan ve devasa fırsatları kaçıranları gördüm..Tekfeni 2015-16 da alan 3.00 tl civarından aldı ve parasını temettüden geri aldı varsayalım milyon lot şu an 22 milyon civarı.. Zamanlama vurmuş çoğu kişiyi.. Herkesin gönlünce kazancı olsun,saygılar.