Endeks biraz toparlandı, haftalikta 37 üstüne atsa da gelen haberler boşa gitmese bari.
Printable View
Endeks biraz toparlandı, haftalikta 37 üstüne atsa da gelen haberler boşa gitmese bari.
İşimize gelen tarafı almayalım. Ben yine de Yusuf kaderinin art niyetin olduğunu düşünmüyorum. Hisse çok fazla yükseldiğinde ya karı ile FK düşecek ya da fiyat düşecek demişti öyle bir videosu var. Bir de ülkede kim ne olursa olsun yatırımcıyım diyemiyor çünkü ülkeye güvenmiyor. Normalde borsa yatırım yeri olacak insan işini gücüne bakacak. Kısa sürede vole vuracağım dersek voleyi bize vuruyorlar. Bilançolar Gümbür Gümbür gelmeye başladığında bu stresin acısını 10 kez çıkaracağız inşallah.ytd
SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/jcvsm0y.png
haftalık grafik 2 sene önce 30 haziran 2022 de halka arz olmuş y t d
Yusuf kaderli'ye iyi niyetli veya kötü niyetli demeden önce şu olasılığı da düşünmek lazım ; adamın bilgisi yeterli değil Türkiye piyasalarının nasıl döndüğünden derinde haberi yok Hakan Kocaerin tahtada anlaştığı adam 100 tane kaderliği cebinde götürür getirir.. biz bu piyasada ne hocaları gördük.. herkesin yere göğe göğe sığdıramadığı Yaşar Erdinç bile bir gün telefonda bana ben mi piyasayı okuyamıyorum ya da henüz bilmediğim bir şey mi var diye bir itirafta bulunmuştu..(o zamanlar onun kurduğu bir grupta beraber trade yapıyorduk)
Son gelen 2 süper haberden 2 tane tavan alacağım var senden tahtacı, 93 milyon dolarlık iş alımı ve JES sondajında kuyudan maden çıkması, her ikisni de fiyatlamadın, 40 üstünde olmalıydın, bak Otkar haber gelince nasıl yapıştı tavana.
İyi bir hafta olması dileğiyle.