Nasip bu işler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altın var kaç aydır tutuyorum ama altında artık enflasyona çare değil, paran paso eriyo, şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım altına
Printable View
Nasip bu işler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altın var kaç aydır tutuyorum ama altında artık enflasyona çare değil, paran paso eriyo, şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım altına
Hayırlı kandiller cümlemize
11 gün var ama makas yok
https://i.hizliresim.com/dgrhauv.png
son 2 ay düzeltme ile geçiyor geniş bir yatay bantta, hafif aşağı eğimle.. neyi düzeltiyoruz ? temmuz 2500 seviyelerinden başlayarak yıl sonu itibariyle 6000- 6100 gören yani 6 ayda yüzde 140 artı yazan muhteşem bir alım dalgasını düzeltiyoruz..
son 2 ayda ciddi boyutta mal el değiştirdi, satanların kim olduğunu az çok görebildik, birileri de aldı.. son 2 ay malı karşılayanlar bir miktar hafifliyor şimdi, kredi/leverage azaltıyor birileri.. yeni gelen alıcılar kim, bes fonları.. peki o birileri bu yeni alıcıyı test eder mi, yani malı devrettikten sonra aşağı sürüp bu yeni alıcıların sabrını test eder mi ? bence hayır etmez, zira yeni alıcı malı her halükarda en uzun vadede taşıyacak olan bi alıcı, yüzde 20 aşağı düştü diye bazıları kol keser stop out olur, ama bes fonu değil..
yani piyasa yapan o birilerinin aşağı vurup malda kalanları dökmeye ihtiyacı yok artık, 2 aydır bunu yaptı zaten, piyasadan dökülen döküldü.. yeni alan bes fonları da satmayacak.. orrsop çocucu yabancıdan satış gelir mi ? gelir, zira fıtratı iblis onların, ama artık ondan gelen mal piyasanın önünü tıkıyamıyor, aylardır gördük bunu..
bana göre, yeni yukarı dalga eli kulağındadır, vatana millete hayırlı olsun
Robotsuz Bofa 1milyara dayandı
Para GİRİŞİ 1 milyarın üzerine çıktı... +1.090.000.000 tl.