Aslında kınıyoruz değildir o kına yakıyoruzdur bir daha oku
Bende biri kötü bir şey yaptığında kınıyorum ama bir halt olmuyor
Printable View
Aslında kınıyoruz değildir o kına yakıyoruzdur bir daha oku
Bende biri kötü bir şey yaptığında kınıyorum ama bir halt olmuyor
Millet kınama değil ey TRUMP diyebiliyormusun.:)
bak bende buradan şiddetle kınıyorum israili
kınamakla güçlü şekilde kınamak ve en güçlü şekilde kınamak arasında diplomatik anlamda bi fark varmıdır
hariciyeci bi arkadaş açıklasa
israilin gözünü en şiddetli şekilde kınamak mı korkutuyor ki şiddetli veya çok şiddetli değilde en şiddetli şekild ekınıyoruz
İsrail Ordusu İran'ın İsfahan bölgesine karşı yoğun bir saldırı başlattı. Bölgede bir rafinerinin hedef alındığı ve şiddetli patlamaların devam ettiği öğrenildi. İran'dan İsrail'e de füzeler ateşlenmeye devam etti. ABD Başkanı Donald Trump 'İran'da hava kontrolü bizde' açıklaması yaptı. Reuters ABD savaş jetlerini bölgeye gönderdiğini açıkladı
Hamaney'i dışarı çıkartmayacağız. İran dini liderinin nerede saklandığını biliyorum. Hamaney'in nerede olduğunu biliyoruz. Kolay hedef ve şimdilik güvende. Şimdilik öldürmeyeceğiz ancak sabrımız tükenmek üzere
tepeden % 2 vermişler....
sabahta söylediğim üzere bu işi haftaya uzatmayacaklar. olacak olan şu 5-6 günde olacak.
artık haritadan kim silinir bilmem.. :drunk:
Misvak Caps
@misvakcaps
Selahattin Demirtaş’tan :
“Bizler Türkiye toplumu olarak bu dönemde bir ve beraber olacağız”
“Olası risklere, saldırılara, provokasyonlara karşı gerektiğinde Edirne'den Hakkari'ye kadar 86 milyonluk bir halk ordusuna dönüşeceğiz; ortak vatanımızı canımız pahasına savunacağız”
Bursa nın en büyük inşaat firması(ATIŞ YAPI) Konkordato ilan etmiş..
2.000 üzerinde parasını ödeyip,tapusunu bekleyen varmış..
Topladıkları para nerede?
Carrefoursa Bursanın arazisinde..Vatandaşın para SABANCI ların kasasında...