Sn Hakem, yazın lütfen. Farklı fikirler döndükçe benim gibi gençler daha fazla öğreniyor. :) Mesela bu hareketlerden öngördüğünüz kriz sizce ne kadar uzun/kısa vadede?
Printable View
Valla deprem gibi zamanı bilinemez tabi ama ben bu yıl içinde olacak diye bekliyorum.Sanki 2007 yılındayız gibi her şey.
Ve bu sefer piyasayı toparlayacak merkez bankaları da olmayacak.
Hisselerin bu kadar değer kaybedeceği fikrinin dayanağı nedir ..yaklaşık bistin 60 lere geleceği varsayımı ile froto da 20 lira olur..bunu anladık 20 liradan aldığınizda tekrar 40 lere çıkaracak beklenti nedir ..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkan şahinöz ün bir lafı var çok hoşuma gitti.Bazen diyor yaptığınız en iyi yatırım yapmadığınız yatırımdır.:))))))))))))Benim kanaatime göre borsada çöküş geliyor şu anda borsaya para sokulmaz bu yıl borsa yanlış adres diyeceğim ama gene okumayı çok sevdiğim forumda yazmam sıkıntı yaratacak o nedenle bu kadar diyeyim ve herkese iyi akşamlar bol kazançlar diyerek konuyu noktalayayım arkadaşlar.Sevgiler saygılar.
Valla amerikan borsasına şu fiyatlardan girmek çok cesaret ister, şahsen bende yok o cesaret, özellikle de f/k'ları uzaya çıkmış teknoloji şirketleri en uzak durulması gereken kesim.
Yurtdışı yatırımı belli koşullar altında mantıklı bulurum ama bankadan alacağınız fonda %3'e yakın kesinti var her sene, anaparanızdan kesinti bu. Bu sebeple banka fonlarına uzun vadeli yatırım gözü ile bakamıyorum.