Ne olsun ustad
Haramzede azalir 😃😃😃
Printable View
Bugunku aciklanan torbayla olayin faizden ziyade yedek akçe olduğu ortaya çıktı, kafamdan faiz düşürme ihtimali silindi.
Gelmişken siftah yapar bence reise selam yola devam mesaji verir .
Öz kaynak ve üretim dinamiklerimiz kısıtlı olan bir ülkemiyiz? İyi yönetim, doğru ve düzgün destek yatırım programları ile genç ve eğitimli bir nüfus ile daha zengin bir ulus olabilirmiyiz?
TR nin aç olduğu enerji ihtiyacı için ufukta beliren Doğu Akdeniz petrolü için hakkımızı alırız kimseye pabuç bırakmayacağız politikası izlermiyiz? Kafamda deli sorular...
Ufukta her an patlak verebilecek kritik problemler...
Neyseki TR ye geri dönünce ilk dikkatimi çeken şey terör probleminin azalması oldu, ama her ne hikmetse en ileri giden şey de gerek milli gerek ithal silahlanma bütçesinin zirve yapması...askeri arge projeleri tıkır tıkır gitmiş...iha larımız kendini aşmış silahlı modellere geçmiş bile.
Şu meşhur yerli otomobil, baba yiğit çıksın projelerin akıbeti ne oldu? Bakındım biraz akıbeti belli değil...bence acil şekilde piyasada yerli üretim sedan ve hafif ticari araçlarımız olmalı...
Bu arada çiftçilik yapan dayım, iyice batmış..iflas etmiş.Ne mısır ne buğday ekmeye parası yok. 300 dönüm tarlaya başkası ortak olmuş yer fıstığı ektirmiş. Ne çıkarsa bahtıma deyip Ağustosu bekliyor. Şu an fiyatlar iyi, Kendisine söylemedim ama bu ay veya gelecek ay ithalat yapılır... Ankara kulislerindeki komisyoncular 3-5 gemi getirip yurda sokar ve fıstık fiyatları kendini zor kurtarır....Malesef çifçimizin durumu bu...