Sayın hakem, hiç tadım tuzum kalmadı. Sizin durumu bilmiyorum ama biz emekçi insanlarız. Birikimin erimesinden ziyade beni en çok tedirgin eden işsiz kalmak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bende benzer durumdayım, sinirlerim çok fena bozuk. Devlet memuruyum ama gelirimin 4/3 ü kredi taksitlerine gidiyor ve bu taksilerin büyük çoğunluğu Ocak ayında bitecek bir kısmıda önümüzdeki Kasım ayında. En azından kasıma kadar idare edebilseydim iyiydi. En azından biraz nefes alabilirdim. Dün gece 7.20 yi görünce ne küfürler ne isyanlar ettim ama nafile. Tüm birikim bir anda çöp
Ben de emekliyim serkan kardeş,emekli maaşı üç günde kuşa döndü gene. Ben 1999 krizinde bildiğin sıfır çektim.Tüm param sıfırlandı acaip battım.Çok şükür insan kendini toparlıyor,mesele sağlıkta sorun olmasın.Siz burada olan para zarar etti diyorsunuz.Ben bildiğin maketten satıştan tüm paramı çarptırdım bir de aylarca batmış inşaatın senetlerini ödedim :)))))))
geçmiş olsun. Benim durum o kadar kötü değil. tüm hisseleri satsam yılbaşına göre 3-5 bir şey kalır gene. aynı isyat portföyü gibi kar çok cüzi ama zarar yok. insan ister istemez dolar ile kıyaslıyor. dolar 2 katına çıktı benim para yerinde saydı bu durum %50 zarar hissi uyandırıyor.
Uyandırmasın ,ben 99 da bildiğin sen sağ ben selamet durumdaydım,elimden uçtu gitti tüm birikimim.Bunlar neticede hala sizde yarın devran döner,yaşınız sanırım genç ,kara geçersiniz gene.Para gerçekten önemlidir de o kadar önemli değildir,en önemli şey sağlık huzur.Aç açıkta değilse insan problem yok,hayat bunu öğretiyor insana.Aç açıkta olanlara allah kolaylık versin,o işler zor işte.
öyle bir duruma geldik ki tahmin yürütmek imkansız hale geldi. bu gün çök kötü gibi görünen durum yarın güllük gülistanlık olabilir. Benzer bir olay Özal zamanı yaşanmıştı. kerkük - yumurtalık boru hattını kapatarak ırak ile ticaretimizi bitirmiştik. bizim çok zararımıza olan bir durumdu ama amerikanın şerrinden korktuğumuz için yapmıştır. Ekonomimiz tamamen dış politikaya endeksli hale geldi. bugün iran ile ticarete son verdik desek dolar 5 TL olur. Trump twit atarak Türkiye en sevdiğim ülke yazın tatile geleceğim der.
inanılması zor olaylar yaşanıyor, eskiden bu işler gizli saklı olurdu şimdi amerikan başkanı twit atarak alenen ekonomiye zarar veriyor. şaka gibi. bakalım daha neler göreceğiz.
Elbettte her an her şey olabilir .Hayırlısı artık.Hayat devam ediyor, çok da abartmaya gerek yok bu kar zarar işlerini.
Sayın kalvin'den ses çıkmıyor, sanırım aramızdan ayrıldı