Covid bir gerçek. Sadece benim tanıdığım yaşlı bir teyze bu illetten rahmetlik oldu. 27 yaşında tanıdığım bir arkadaşım var şu an bu illetten muzdarip. Her gün konuşuyoruz çocuk çekiyor resmen.
Printable View
Covid bir gerçek. Sadece benim tanıdığım yaşlı bir teyze bu illetten rahmetlik oldu. 27 yaşında tanıdığım bir arkadaşım var şu an bu illetten muzdarip. Her gün konuşuyoruz çocuk çekiyor resmen.
https://i.hizliresim.com/YVH3ZS.jpg
Pzt gibi düşüş yakın zamanda bi 2003 de tezkerede heralde, ve 2013 de olmuş
YTD
Bir daha cumaya malla girmem tövbe kabine falan açıklanır ters köşe bir haber gelir ne me lazım ne de olsa hafta sonu çok atraksiyon oluyor. Geçen hafta olanlar malum..
Egitimden tam 2 yil gitti... Kimse telafisi olmayan bu agir egitim kaybini pek konusmuyor...
ilk ve orta dereceli ogrencilere yonelik online egitim sistemi tam bir fiyaskoya dondu. Elde edilen verim ve sonuc cok cok dusuk.
Ama bu online egitim sayesinde ilk ve orta okul ogrencileri birer tablet, telefon ve oyun bagimlisi oldular. Cocuklar ogrenci olduklarini unutmuslar.
Almanya daki okullarda vaka ciktigi zaman virus kapan ogrenci yada ogretmeni 15 gunluk sure icin eve gonderiyorlar. Bizde ise okulu tamamen kapatiyorlar.
En cok bu egitimdeki agir kayiplar ve esnafin durumu icin uzuluyorum.
Yav bebeğim covid19 tüm bu önlemlere, tüm bu kapanmalara, tüm bu tedavilere rağmen bu kadar insan öldürdü.
Ya bu önlemler olmasaydı ne olurduyu düşünmek hiç aklınızdan geçmiyor...
Kafanızın almadığı illeri yorumlamaya kalkıyonuz sonra böyle rezil oluyorsunuz... Yapmayın... Herkesin her konuda fikri olabilir ama bunu kendisine saklamalı... Çünkü bilgin yok, sadece fikrin var...