Gözleri ışıldayan adam bugün yabancı yatırımcılara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceğini söylemiş...
Printable View
Gözleri ışıldayan adam bugün yabancı yatırımcılara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceğini söylemiş...
10 yıllıklar 25% de iken(-11%tlref) mi tekhane demiş...
helal olsun...
baktıkları excel de hata olduğundan 100% eminim... :he: :he:
ekşiden..
bürokrasiyi alaşağı ederiz
gözleri ışıltılı, gözünden ışık saçan bakan nebati'nin yabancı yatırımcılara içtiği yemin!!!
"bakan nebati yabancı yatırımcılara mevzuatı değiştirme garantisi vererek, “bir problem mi yaşadınız… rahat olun. bize hemen ulaşırsınız. bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda cumhurbaşkanımız var rahat olun. mevzuatı da değiştiririz.” dedi.
yabancı gerizekalı değil
yabancı gerizekalı değil böyle bir vaade kanıp gelsin. yabancı bilir ki bugün kendisi için değiştirilen kanun yarın tekrar değiştirilip kendisine silah olarak döner. ekonomiden anlamıyorsunuz onu anladık bari biraz konuşmayı da bilseniz.
ekonomiye giriş 101
sorun orada zaten.
ekonomiye giriş 101 - mode on
yabancılar bürokrasinin alaşağı edilebileceği yerde kendini güvende hissetmiyor.
ekonomiye giriş 101 - mode off
ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık yeni bir güvenlik desteği verilmesini sağlayacağım. Yetkimi kullanarak emri verdim.
ABD Başkanı Biden: Bu yeni destek eşi ve benzeri görülmemiş bir yardım sağlayacak. Bu yardım ile Ukrayna hava sahasını koruyabilecek.
ABD Başkanı Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalı tüfek göndereceğiz. Şehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat sağlayacağız. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaşı bitireceğiz.