Ky nin en büyük silahı sabır dır
kendi bilir okuyorsa eğer
azdan az gider çoktan çok mal onun
Printable View
Ky nin en büyük silahı sabır dır
kendi bilir okuyorsa eğer
azdan az gider çoktan çok mal onun
Vallahi haklısınız SN Gogos adamlarda atraksiyon bol biz aşık atamayız,BOFA ya mesajım " ben Newyork yada Hongkong görmedim ama gördüğüm şey 2,4 milyar TL piyasa değeri olan bu şirketin yüzde 1'ini 24 milyon tl gibi bir kaç daire -dükkan parasına alınabiliyo olması.Bana göre bunun gibi 3-5 hisse kaldı değerlemesi ucuz oda sanırım konjonktürden doğalgaz fiyatları talep düşüklüğü vs.Bence tabela değeri - isim hakkı bile 80-100 milyon USD etmeli.Bunun fabrikası, arazisi vs ama gel görkü iş borsa fiyatına gelince arz talep konuşur gerçekler gözden kaçar yada kaçırılır.Ben uzun vade baktığım için temettü verimliliği yüksek piyasa değeri düşük olan şirketleri kısa vadeli beklentileri kötüyken toplamayı tercih ediyorum.Ama Bu BOFA nın işlemleri karşılıklı patronunsa durum ayrı forumdaki ve piyasadaki genel görüş bu doğrultuda.Bağcıyla işimiz yok amaç üzüm yemek ama Bağcı sopayla kovalayıp yedirmeyecekse vay halimize bir kaç bilanço dönemi misafir olur vur kaç yapar çıkarız.Hoş Temettüsünü yedik güzel oran verdi inşallah bozmazda sürekli kalırız...
Bofa nın satışları bitmeden yükseliş zor
https://www.tradingview.com/x/UNxZoavn/