İnfo 3 aylık değişim 15 milyon artıda.yeni tahta yapıcı info'mu olacak acaba ortaklar ?
İnfodan işlem yapan bir grup mu,tesadüf mü fikri olan var mı ?
Printable View
İnfo 3 aylık değişim 15 milyon artıda.yeni tahta yapıcı info'mu olacak acaba ortaklar ?
İnfodan işlem yapan bir grup mu,tesadüf mü fikri olan var mı ?
Grup. Eminim... Kağıdı toplamak düşündüğümüz gibi kolay değil. Kapıp kaldırarak bizleri mutlu etmek amacında değil. 100 aldıysa 90 ı ile baskı kuracak, elinde 10 kalacak. Tekrar alacak yine satacak... bu şekilde belirli bir miktara düşük maliyetle ulaşacak. Son aşamada düğmeye basacak. Tavan vs. derken KY ye kağıdı fark ettirecek. Yüksekten pazarlama başlayacak. Forum sitelerinde reklamlar artacak, tavsiyeler derken, tekrar yedirmeye başlayacak. Zirveden kapanlar her zamanki gibi "Yandım Allah" nidaları atacak, bu devran böyle dönecek... Bana göre mal uyutuluyor, sinsice toplanıyor, kelepir olduğunu bilen biliyor... Hayırlısı bakalım.Elbette yatırım tavsiyesi değil. Şeytani bir piyasa ne olacağı belli olmaz. Yakında olan kısa bir hikaye: Bir acemi tanıdık, rast gele hisse alıp satıyor, iyide kazanıyor. Bizim gibi korkak değil. Beni yine aradı, egeli co al dedi. Aman ha dedim. Neyse bu almış satmış kazanmış... Tekrar dalmış, ve o dalış daha çıktığını gören yok. Tahta kapandı hepten gitti. Bizler EGS leri, nergizi, uzeli, untar ı, kepez, çuk el i, raksları, ataç,latek.... saymakla bitmez...hepsini gördük. Allah yardımcımız olsun.
Yukarıda kağıt uyutuluyor dedim. Elbette uyanacak. Peş peşe mağaza açılıyor, ocak ayında ciddi bir ortaklık görüşmesi başlamıştı, tıbbi malzeme solunum cihazı ticareti vs. dendi, hiç birisi ile ilgili KAP a bir haber düşmedi. Düşse kağıt kalkacak, birileri ucuzdan mal toplayamayacak. Sağ olsun SPK mız da bunlara şimdilik bir şey sormuyor... Bilindiği gibi zirvelerde tüm haberler peş peşe gelecektir... Nasip kısmet. Bekleyelim bakalım...
https://i.hizliresim.com/UpLnLs.png
350 milyon lotu olan hisseden 2 milyon alsa ne olur ki.Geçen eski ortak 59.250 milyon
lotu boca etti piyasaya.İnfo o satıştan topladı/karşıladı o malları.Altta kaldı mı bilinmez.
y.t.d.
Rastgele...
Beni motive eden en büyük etken , adamlar çok güçlü.
http://share.matriksdata.com/Images/...1841515923.png
Kim bu güçlü adamlar:notr:Dün alan bügün satıyor, buğün alan yarın satıyor... Yukarıdaki pastadakiler aynı deliğe işemiş olamazlarmı? Aynı adamlar demek istiyorum:cool: