Sen muhalif değilsin. Burada ki en muhalefet kişiler bile ordusuna vatanına sahip cikar. Sen ise şehitlerimize bile ölü diyebiliyorsun. Himmetleriniz kesilince ayarınız iyice kaçmış.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen muhalif değilsin. Burada ki en muhalefet kişiler bile ordusuna vatanına sahip cikar. Sen ise şehitlerimize bile ölü diyebiliyorsun. Himmetleriniz kesilince ayarınız iyice kaçmış.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizleri az çok tanıyan bir forumdaş olarak mücadelemizin yalnız ve yalnız terörle olduğuna,
gelen eleştirilerin neredeyse terörü savunma noktasına ulaştığında yanıt vermek durumunda kaldığımıza siz de tanıksınız Sayın Bora YAŞAR.
Araya giren tek tük heyecanlı ve anlamını aşan paylaşımlarla genellenmek istemem doğrusu.
Muhaliflik, muhalefet konusunda yazacak onca eleştirim olmasına rağmen herhangi bir paylaşım yapmamaya özen gösteriyorum.
Nedenini en iyi sizin anlayacağınızı da biliyorum. Selam ve esenlikler dilerim.
Firat kalkani
Zeytin dali
Baris pinari
3 savas kazanan komutana yanlis bilmiyorsam mareşal unvani veriliyordu.
Reisin artik bu unvani almasi gundeme gelmeli:))
y.t.degildir..
İç ve dış politikadaki bir çok hata bizi bu noktaya getirdi.
Bu noktadan sonra yanıbaşımızda pkk,ypg,pyd adları ne b.ksa devlet kurmalarına izin veremeyiz.
O yüzden TSK'nın sonuna kadar yanındayım kendini Türk addeden bir insan evladı olarak.
Umarım karşımızdaki güruh sivilleri kalkan yapmaz malum zamanında kundaktaki bebeğe dahi kurşun sıkmışlardı.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiyeden toprak zaptedeceğiz devlet kuracağız diyen bölücü bir terör örgütü meclise sokuldu diye ben onu normal bir muhalefet partisi olarak görmem düşman olarak görürüm, o bir kanser hücresidir ve tez zamanda yok edilmelidir derim..
Ki ben en sevmediğim partiyi bile düşman olarak tanımlamam..
Bugün burada Kürdistan'a karşı çıkanlara Yurtsever demeyip de Faşist/Irkçı diyenler,
yüzyılönce bu topraklarda Ermenistan'a Hellenistan'a Kürdistan'a karşı kan döküp sokaklarında rahatça göt gezdirdiğiniz bu devleti kuran o insanlar da mı Faşist/Irkçıydı!
Hayır o kendini rocco olarak ifade ediyorSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.