%5 zararı nasıl kapatacaksiniz?
Printable View
%5 zararı nasıl kapatacaksiniz?
Mükemmel bir ortalama maliyetiniz var. Üstelik %4 dolar faizi alıyorsunuz, gayet iyi bir orandır.
Uzun vadede Mevduat faizi düşüreceği kanaatindeyim. İnşallah yıl sonu Mevduat faizi %18 olsun diyorum aması var.
Reis bey, Ak Partiye hitaben beyan ettiği şu cümleyi hatırlatırım: Faizleri aşağı çekeceğiniz, dedi. Bu cümle ışığında Mevduat faizleri, Kredi Garanti Fonu rüzgarından sonra düşürülecektir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız .
Tl %15 faiz varken %4 dolar faizi Almanın neresi iyi anlamadım üstelik dolar zirveden %10 düşmüşken. dolarda olanın maliyeti her gün artıyor tlciyle dalga geçenler ortadan kayboldular.
Buralarda hergün çıldırmışçasına dolar alın dolar alın ülke batacak crach crash deyip durdular. Şimdi hepsi ortalıktan kayboldu. Küfürcü de kayboldu crash çı da kayboldu.
Biz ne dedik?
Dolar alanın eli yanar.
Yandı mı????????
Yanıyor mu??????
Demek ki neymiş.
Siyasetle ticareti karıştırmayacakmışsın.
He canım he. Trolüm ben trol.
Bu kafayla devam edin siz.
Odeabank|1M|32 Gün|14,20|temdit
Aynen oyle yilbasinda 3.53 ten alanin tl maliyeti 3.67 de....subatta 3.95 den alanin maliyeti 4.05 te...tl ciyle dalga gecenler dalga gecilixek konumdalar ondan kayiplar onlar simdi dolarciklariyla mutlu mesutturlar hele bi ortolama maliyetleri olan 3.65 olsun bak nasil geliyorlar...trion dediydi dersin...