bilanco iyiyse seans bitiminden 15 dakika sonra aciklanir, kotu bilanco gece 12 ye dogru :drunk:
Printable View
bilanco iyiyse seans bitiminden 15 dakika sonra aciklanir, kotu bilanco gece 12 ye dogru :drunk:
Artık ancak şöyle diyebiliyorum
Bilanço süper iyiyse de , süper kötüyse de,
Erken açıklasalar da , geç açıklasalar da,
Mevcut 'un iki yatırım açıklasalar da, Toros'u kapatıyoruz deseler de
Ben bunların gelmişini geçmişini, aynı kanları taşıyan tüm sülalelerini,
Bunlara yardım eden, şirketin parasını yiyip te yatırımcıları düşünmeyen çalışanlarını,
Topunun .......
kalkarmi bu tahta? :drunk:
https://imgyukle.com/f/2022/04/28/RgVlRe.jpg
Isterse uzaya ciksinlar 10 a katlasinlar kagidi benim icin de bu sirkete bu yoneticilere bu patronlara nefretim bitmez . Sayin karaniye katiliyorum ben bunlarin gelmisini gecmisini yedi sulalelerinin hepsini*** hepsi cekebilecekleri en acilari cektikleri gunleri gormek bizlere nasip olsun , coluklarindan cocuklarindan ciksin bize cektirdikleri, bizim emeginizi calanlarin coluklari cocuklari iflah olmasin
1 posta da benden [emoji18]
Eksiye döndü yine hisse
Nasıl bir şirket ya, açıklayacağı bilanço hakkında hiç bir fikrimiz yok
Adamlar 2022 için hiç bir hedef yayınlamadıkları için rahatlar, her yol mübah
Pandorra’ dan balkon konuşması bekliyoruz gelecek sonuçlar üzerine
Bizimkiler nal toplamış yine
Üstelik katar ‘ da
State-owned QatarEnergy (QE) today awarded its final major engineering, procurement and construction (EPC) contract for the North Field East (NFE) project to boost Qatar's LNG production capacity to 110mn t/yr by 2025 from 77mn t/yr.
The contracts have gone to a ****t venture of Spanish engineering company Tecnicas Reunidas and China's Wison Engineering, QE said, without disclosing the value.