Dolar bence 9.50 diptir.Oradan aşağısı ihracatı sıkıntıya sokar.
Gerçi ters flama for. vardı. 8.00 hedefli ama bu formasyon...
kanımca en azından şubata kadar dolar yatay,aşağı olur..
Printable View
Dolar bence 9.50 diptir.Oradan aşağısı ihracatı sıkıntıya sokar.
Gerçi ters flama for. vardı. 8.00 hedefli ama bu formasyon...
kanımca en azından şubata kadar dolar yatay,aşağı olur..
en büyük en fanatik akp li benim ..reis dombara dombara var mı bişey diyen.. döndüm işte..
Vallahi dolar muhabbetinden ben de bıktım.kimi görsem ,dolar ne olacak diye soruyor ...
Bizim gibi günübirlik yaşayan ülkede bir haberin, önlemin 3-4 ay işe yarayacağını tahmin eden ekonomistlerle yil sonu dolar kurunu 8.30 civarı tahmin eden ekonomistler aynı kişiler olmalı.
Yıl kapanınca av başlayacak...bu sefer vitrinde hazine ve dolayısıyla 84 milyon var...ya fetö,pkk, siyonistler,kiskananlar... iddialar çöpe gidecek ya da bu düşmanlar bu fırsatı bulmuşken ekonomimizi asfaltla silindir arasına sokacaklar ...ama en fazla 4-5 ocak daha geç olmaz ...
Dua edelim de foreksci balinalar kan kokusuna gelmeye baslamasin yil basindan sonra.Birde onlarla ugrasmayalim. Bu kez TL de bol ellerinde. 7.20 sonrasi yuksek faize getirip gommuslerdi ellerindeki TL yi. Simdi neredeyse 0 swaplar. Swap ac kapa da bir yere kadar isler.
Caho, ben Viobcu değilim. Ben bir çok sorunumu burada dile getirdim. Evet hiç mutlu değilim. Sadece faturalar, apartman gideri sağlık medikal ve okuyan bir çocuğun masrafı bir maaş gidiyor. Kız çeyizine çalışır. Oğlan in aylığı bin TL. Yaptığım gıda stoğu olmasa perişanım. Çok büyük sağlık sorunum var evi satıp ameliyat olamıyorum. Gittiği yere kadar gider. Ne kadar yaşarım bilmiyorum ama şu an özel hastanelerde ameliyat olmak benim gibiler için mümkün değil. Kamu hastanelerinde ne o cihaz var nede öyle becerikli Dr. Tabi bulunduğum ilde. Bir ay gidecek minicik bir hortum için benim gibiler 25 bin nasıl verir. 7 yıldır böyle gidiyorum. Daha önce bir yılda özelde beş ameliyat oldum. Artık tüketecek sıfır kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin ama günümüzde özel de tedavi coook pahalı. Yoldan çevir bir omurilik felçli birini sor. Bugüne kadar ne kadar harcamış. Çoğu evi eleği yedi. Bizde yedik sağlıkçı olduğum için evi yemedim. Zaten ne zaman öleceğim belli. Bari bir ev kalsın hatıra onlara. Ben burada tek faydam sağlık ile ilgili. Covid döneminde tek faydam sağlık. Belki burada yüzlerce sosyal medya da binlerce arayan oldu hepsine bildiğimi paylaştım hiç bir ücrette talep etmedim. Sen gece mışıl mışıl uyurken ben gece de burdayım. Beddua edeceğim sana. Ama kimsenin bu ızdırabı çekmesini istemem düşmanım bile olsa.