İyi bak abka dayu nerelerde...
Printable View
Tamam işte orda yazmış ''FOMO'' ya yer yok diye ,ben de ona katıldım ..bırakamadığım kendimle mücadele ettiğim bir sigara bir de borsa var hayatımda ..kaybetsem umurumda olmayacağım limitim var ..ciddi bir limit kazanma duygusunu tatmin etmeğe çalışıyoruz işte kendi adıma..parayla işim yok nefsimizi körlüyoruz lanet kumarhanede ..gelirse Ekime gelmezse duygusu ordan geliyor .
kökende aynı gibiymişiz bak ..yoğurt yeme şekilleri farklı ..normaldir
borsaya dair bazı fikirlerini analizlerini takdir ediyorum bu arada
Sabah da yazdım seçim pazar akşamı eğer muhalefet öndeyse pazartesi günü her şey berrak olmayabilir. Sandık sayımını kilitlerler %90 da vs.vs. Herkes riskini iyi yönetsin.
50tl altı fırsat dediğim Asels 39 ları yakmaya başlamış.
SPOT kapanış, son 5 dk BofA -250 mly dan -138 mlyn a düştü, Garanti Yatırım alıcı gelince gene alışı azalttı ve yabancıya işlem yapan İngiliz HSBC en iyi alıcı oldu,
https://i.hizliresim.com/jt28ph5.PNG
Borsada fırsatlar hiç bitmiyorun bir göstergesi bu tidebringer dayucuğum.
50 taleden aldığımı 40 taleden satarım eğer 30 taleye düşeceğini düşünürsem...demiş eski bi borsa simsarı trader abimiz
İşte burada borsa bize her an işlem yaptırmaya meylediyor yani bu işin kazan anı ortavade piyasayı iyi okuyan iyi analiz eden oluyor.
Tepenin tepesi olduğu gibi dibin dibide oluyor bu şekilde piyasa sürekli canlı bir meta halinde kalmayı başarıyor.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
palanın çok iyi maliyetlenme yeri gördüğü yerlerde 1 haftadır epey olumsuz yorum var. bence çok ilginç.
buraların daha aşağısında zaten ülke iflas etmiştir. sadece borsacılar değil herkes kaybeder.