Valla neyi değerlendireceğiz ki hesap ortada çok sıkıldım artık
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla neyi değerlendireceğiz ki hesap ortada çok sıkıldım artık
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok zarar açıklayıp artan hisseler var 1 haftadır çok kar açıklamasına rağmen yerinde sayan hatta düşen hisse çok bilanço tek başına değerlendirmekte yanlış olur ama. Derimod çok sıktı ne yapacak belli değil şahım bir yorum yapsa güzel olur
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi 100 m kar açıklayan şirket gidiyor. Bu bilanço zaten malumun ilanı. Bilanço değildi ki beklentisi neyse ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşmek için sebep arıyordu yarın devam eder artık. Rahatlayacaksa taban açsın satan sattı zaten😯
Ak yatırım 19.400 lot satmış...yapı kredi 10.700 almış...
Iyi haber Oyak satisi bitirmis 1200 lot alim 0 satis Akta kemiklesmis lot fazla yok maliyetine satiyorlar buyuk ihtimal 2 hafta once alimdaydi cunki kendileri bilancoya gelince degisen bisi yok gibi ciro artmis alacaklar artmis borclar artmis gecen yilki kari bu yil stoklara vermisler 3 milyon stok artisi gorunuyor
Dönen Varlıklar:*İşletmenin faaliyeti dönemi içinde yer alan ve sağladığı yarar o dönem içinde sona eren varlıklardır.*Dönen varlıklar grubunda bir yıl veya daha kısa süre içinde paraya çevrilebilecek değerler yer alır. Dönen varlıklar grubundaki hesap kodlarının hepsi 1 ile başlamaktadır.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse b hissesi ve ne hikmetse yabancı girişi varmış son 10 gündür. Ben ocakta bakmıştım yabancı oranı 0 dı. Şimdi değişmiş.