Diyelimki battım dedi. Duran varlıkları satsa bile elinde bir sürü para kalmıyor mu ?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyelimki battım dedi. Duran varlıkları satsa bile elinde bir sürü para kalmıyor mu ?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin uhacettepe;
Hergun sıkılmadan kurulu çalar saat gibi ayni şeyleri yazıyorsunuz..
Birgün öyle,birgün böyle...cevir kazı yanmasın misali.
Sayın Deliizmir 2 yıldır buradayım maliyeti makul seviyeye çektim. Umudum olmasa çeker giderim . Çelişkili olduğum konusunda haklısın. Akpaz haricinde farklı hisselere girip çıkıyorum kimi teknik kimi haber kimi beklenti kimi spekülatif bir şekilde prim yapıyor. Akpaz ise hemen hemen 9 _ 10 aydır 30 _ 35 arasında üstüne birçok haber gelmesine rağmen...
D grubunda olup bir iki haber ile dip fiyatlardan 2 katından 8 _ 9 katına çıkan şirketler gördüm. Sanmalı vakit sadece akpaz ile geçiyor. Zaman buldukça diğer D grubundaki hisselerin hareketini yapılan yorumları takip ediyorum. Hareket başlayana kadar emin ol oradaki yorumlarda aynen buna benziyor umutsuz vaka, patrona beddualar, benim gibi iyimser olanlara eleştiriler...
Aslında dürüstce yazmışsın cevir kazı yanmasın diye. Akpaz ile ilgili ruh halim cidden öyle bazen 2 _ 3 yıl buralarda sürünür diyorum bazen bir iki icraat ile haber üstüne 1 aya kalmaz 1.5 _ 2 lira olur diyorum...
Hayaller paris gerçekler akpaz 😂😂😂
Sayın uhacettepe;
Ben sizi gayet iyi anlıyorum..zarar büyük olunca tabiki üzücü.
Realist bakmak lazım..
Bu şirket artık bu sektörde kalması çok zor..
Bir ihtimal faaliyet alanını değiştirmesi gerekiyor..bu hangi sektör olur..onu bilemiyorum..bir yıllık zaman içinde olması zor.
Iliskili taraftan alacağın ortadan kaldırılması biraz zor..
Patronun faruk süren gibi yaratıcılığını kullanması gerekiyor.
Zaman ne gösterecek hep beraber göreceğiz..
Gerçeği konuşmak gerekirse..Mert gıda"nin başına gelen durumun aynısı bu şirketede olabilirmi diyede düşünüyorum.
Bu şirketin batma ihtimalini herdaim aklımda tutuyorum hata yaptığımı anlayali uzun zaman oldu. Bura Türkiye her türlü dalkavukluk olabiliyor söz konusu para ise adam dediğin dansöz oluyor. Elimdekileri bir kısmını verdim ama hala ciddi anlamda lot var ve hala zararım çok. Hatta verdiğim lotlara birazda elime geçen parayı birleştirip % 50 bin üzerind e kar yazdım en azından tamamen akpaza bağlı olmaktan kurtuldum. Eldekiler ya sıfırlanır ya da orada 100 bin lira görene kadar inşallah buradayım. Kendi durumumu bir nebze rahatlattim çok şükür araba ilanını kaldırdım. Inşallah son 1.5 ayda kazandığım parayı akpazda görmeden gitmek istemem batarsa ki hemen 1 günlük süreç olamaz her türlü hissede bir spekülatif hareket olur en azından o zaman verebildigimi veririm...
Şahsi düşüncemi sorarsan hala bir umut var bende sebebini bilmiyorum sonu hayır olur inşallah...
Bizlerden biri toplamıyorsa 37 den 30 bine yakın hacim olmuş. Haydi bakalım bu uyuz esmekte canlana artık...
Endeks olmus 110 bin.bu uyuz daha ayni yerde.hayatımın en kotu kararı Akpazi almak en dogru kararı da satmakmis.hem kafam rahat hem de zararimi bu yukseliste diğer kagitlardan cikardim. Siz siz olun ümit ve seddulbahir gibi çok iddialı yazanlarin trenine binmeyin.