-
daha öncedende izliyorum tahtayı 26 27 lerde sonra baktım 23 24 tepki verir dedim 22 ile 20 lerde 2 gun once ıran israil savaşı patlak verdi 18 tl şimid bugun baktım bir ara toparlar gibi oldu ama 18.60 larda kapattı şuanki fiyat çok çok iyi diyeibilirim biraz bist toplasın güven versin bak sen o zmaan çok hızlı seri çikan bir hisse zaten lot yok denecek kadar bir hisse al at kenara diğerlerinle oyna gitsin bunu biriktir....
-
şunuda ekleyeyim o kadar her şeye rağmen şirketin kar ı iyi bu yıl okadar sağlam firmalar zarar açıkladı ...oyuzden alıp ara ara ekleencek hissedir uzun
-
ewet arkadaslar dunku yazdğım gibi 25 27 lerden beri takip ediyordum bügün bir hisse satışı gerçekleştirdim en alt seviyelerden kemire kemire şahsım adıma yüklü bir tutar lot aldım hasyırlısı olur insallah bu fiyatlar egeprofil bana göre çok uygun geldi hayırlısı olur inşallah her şeyi çok çok güzel zaten usanan usandu satan bela okuyarak sattı tahtacı bir sen yılmadın halen daha artık bak sana bir şey söyleyim tahtacı ne kadar aşagıya inerse o kadar lot kaybedersin başın kalaabalık olur sen en iyisi sür yukarı artık bak en sonunda banada aldırdın lot kerate seni her daim aşağıya indiginde lot alırım ona göre bana ve arkadaşlarımıza iyilik yaparsın..sarmaşıklar büyümeden ya tahtaya sar yada buda artık sen anladın onu..kalın sağlıcakla...
-
bügün namusuz kerata bana dediki su an çok ekşiyim ağzın buruşur dedi yeme sakla beni dedi güneş geliyor zaten dedi bana yine ilave ettirdi namussuz ..........
-
bugün yoklamalar alındı herkez sırasını kaybetmedi insallah pazartesi habersiz yazılı var.......