Adilmi, adaletlimi olduklarını daha sonraki günlerde göreceğiz ..Benim tanıdığım,bildiğim Mücahit Ören asla hak,hukuk,adalet gözetmez hep işin hileli yanlarını kovalar durur daima hinlik peşindedir çünkü bu güne kadar izlediğimiz icraatları şirketlerine yatırım yapanların alehlerinde işlemiş zararlar mağduriyetler gırla gitmiştir..Yani demem o ki;onlrın açıklamalarına değil sonraki icraatlarına bakalım öyle değerlendirelim dürüst ve tekin bir iş insanımıdır yoksa değilmidir diye...İHYAY'ın fiyatı normalde şimdiki komik ucuz fiyatlarda olmamalıydı .. İHA halka arz edilme mevzusu daha dillendirilmeden önceki olması gereken fiyatından bahsediyorum İHA arz haberiyle arzu edilen rakamlara gelmeliydi olması gereken buydu ama malesef şirketlerin sahibi adil bir patron olarak adaletli,hakkaniyetlice şirketlerini yönetmeyip hep kendi menfaatlerini gözetmiştir bu güne dek zaten adı çıktı dokuza bundan böyle inmez sekize hak,hukuk,adalet aramayın çünkü bir iş insanı sırf maddi menfaatleri için yere düşürdüğü itibarını hala ayaklar altında çiğnenmesine göz yumuyorsa özellikle kendisi çiğniyorsa yatırımcı olarak ondan çok fazla birşey beklemiyorum..Dilerim,umarım,temenni ederimki beni yanıltsın ihlas Hol.ve iştirak hisseleri fiyatları tahminen 2000'li yıllar öncesinde gördüğü en yüksek rakamları görsün tabiki böyle olabilmesi için yeniden güven tesis etmesi ,sağlaması gerekmektedir...ytd..