http://fs5.directupload.net/images/170801/ls6yip3w.jpg
Printable View
Bugün işlerim nedeniyle bakamadım ama cokta bişi kaybetmemişim.
23 gün genel kurul
28 gün işlem yasağı kalkmasına kaldı.
Alan satana pek takılmamak lazım.hacim yok denecek kadar az o yüzden bilinçli mal değişimleri alanlar satanlar olacaktır.garantinin taban yaptırmasıda yat fin yüklü alımdan sonra elindeki satması da bitecektir.şu işlem yasağı kalksın yeni alıcılar satıcılar tahtayı dengeleyecektir.şuan tahta da nakiti olan yukarı yüklü miktar satacak olan düşürüyor.
Yani piyasada yapay fiyat oluşumu var.erciyasın fiyatlaması bu fiyatın içerisinde olması mümkün değil.buda piyasadaki yatırımcıların bilgi eksikliği ve spk yasağından tüm yatırımcıların hissede işlem yapamamasından kaynaklı.
Piyasa fiyatı bu eksikler bitince olması gereken fiyata gelecektir.
yasağın kalkmasından sonrada bir hareket olacagı kanısıda değilim..bürütü bitirip hareketsiz kalan bir cok hisse var.. onay onay onay.. başka yolu yok bu hissenin
yeni raporlarda bir an önce hazırlnamalı ve büyük ihtimal olması gereken ozbala verilecek payın artması dır.. çağrı fiyatı revize oluyosa verilecek hisse oranıda artmalıdır..spk uzmanı olmaya gerek yok basit mantık.. değerleme arttı çünki
4 bin lotla 3,04 te değer oraya biri 16.632 lotkoymuş
Daha önceki bir yorumumda da değinmiştim. Özbal'ın 2.70-2.80 bandında kalmasına özen gösteriliyor diye. Sanıyorum kafalarda her şey netleştirilmiş. Burada önemli olan ERCİYAS'ın piyasaya arzı için tespit edilmiş fiyatıdır. Birleşme olacağı kesin olduğuna göre birleşme anına kadar ÖZBAL'ın fiyatını kontrol altında tutmaları gerekiyor düşüncesindeyim. Eğer bu kontrolü sağlayamaz da ÖZBAL'ın iradeleri dışında yükselmesi olursa kafalarında netleştirdikleri ERCİYAS fiyatını da kontrol edemiyeceklerdir. Bakınız SPK'nın açığa alış satış yasağı da bu düşüncemi doğrular niteliktedir. Yani eğer açığa alış satış yapılabilseydi o zaman da kafalarındaki ERCİYAS fiyatını gerçekleştiremezdi. Bu yorumum bir fikir jimnastiği olup her hangi bir AL-SAT tavsiyesi değildir.