Evet bu davranışını bende çok beğendim dostum...benim de gönlümden bu geçiyor ama burası borsa herşey mümkündür..
Printable View
Belki basit bir yaklaşım ama ben bir hissenin günlük kapanışını çok önemsiyorum , günlük kapanış ne kadar iyiyse olası geri çekilmeler de o oranda sorun yaratmayacaktır. 2.70 üzeri kapatsa ilerleyen günlerde olası geri çekilmesi normal şartlarda 2.60'a kadar olur. Olağanüstü olumsuz bir durum olursa tabi işler değişir.Bunlar hissenin temelinin sağlam olduğuna dayanarak ürettiğim varsayımlar. Kesinlikle haklısınız burası borsa ve temele tekniğe bakmıyor maalesef her zaman işler. Umalım silvr bizi üzmesin.
Bu arada sizi kront başlığında soruyorlardı geçen gün, bi uğrayın oralara :)
evet takastan mal eksiliyor ... birileri geri alıyor, MEC 'in satışlarını diğer patronlar karşılayıp takastan çekiyor olabilirler mi acep ???
2,81 kapar mıyız acaba . . . Tatlı olurdu . . . :)
geçmişte o hissenin topiğinde de bayağı emeğimiz geçmişti...sonradan bazı kişiler huysuzluk yapınca açıkçası o hisseden de topiğinden de çıktım...ben sattıktan yaklaşık bir ay süre ile de topiği takip ediyordum...sonrasında kimsecikler bana sataşmayınca takibi de bıraktım...
geçmişte fiyatı 6,44 lerde iken 3,000 adet almıştım...o sıralarda yorumlar yaparken krontun ederi 20 tl ler civarıdır diyordum...sonrasında hisse hızlıca çıkmayınca bende düşüncelerimde şüphe eder oldum ve ne yazık ki o hisseden bir miktar kar yaptıktan sonra satmıştım...satışımdan bir kaç ay sonra 20 leri gördü...
en son 14,50 civarlarından almıştım %10-15 civarları bir kardan sonra topikte bazı kişiler yüzünden satmıştım..tabi satmış olmamız o hisse hakkında fikrimizi değiştirmez...ben yine de gidip bir bakayım neler olmuş orada...??? yanlız kendi açımdan son bir kaç aydır kront almıyorum...ben tercihimi silverlineden yana kullandım...artık gerisi kısmet işidir..