tartışmak istemezsen tartışmazsın.. konuyu uzatan ve yanlış bilgilerinle bu noktaya getiren sensin.. ayrıca sen istemiyorsun diye sosyal bilimcilerin kullandığı bir kelimeyi kullanmayacak mıyız ?? elbette kullanacağız gerektiğinde..
Printable View
En buyuk derdimizi hallettik, Ayasofyayi cami yaptik. Bundan sonra hersey hallolur artik. Ekonomi ucar, issizlik biter, kadin cinayetleri biter, cocuk istismari yok olur.
Hepsi Ayasofyanin muze olmasindan kaynaklaniyordu zaten
discretus biraz dinlen.
son zamanlarda didişmediğin,tartışmadığın arkadaş kalmadı.hem de bu forumun verimli kişileriyle sürekli polemik yaşıyorsun.
kasma hayatı akışına bırak.olacağı neyse oluyor..sinir-öfke adamı yer,uyutmaz.
dunya beşten büyüktür diyorlar.. sonra "dostum trump"..
hahaha.. iyiymiş..fevkalade güzel bir tutarlılık..
Gunde 5 vakit namaz kil sonra kul hakki ye, hirsizlik yap, her turlu ahlaksizligi yap. Bu mudur olayimiz?
abka sen kendi işine bakarsan daha iyi olur.. burada islamcı hassasiyeti ile bilmediğin konulara atlıyan sensin.. sana mr erdoğan ın "Ben bir siyasi lider olarak bu oyuna gelecek kadar istikametimi kaybetmedim" sözünü gösterdim, görünce susmak zorunda kaldın.. demek ki olayın hamasetle tamamen alakası var.. geçen sene gerekli olmayan şey bu sene gerekli görüldü.. olay siyasi.. sen istediğin kadar vatan millet irlandalı lakırdıları yap.. gerçek değişmiyor..
Ben de sana kardeşim diyorum. Ama tartışıyoruz. Asla aynı görüşte değiliz. Buna da saygım var. Ama ben kimseye hakaret etmiyorum. Dün biri yazdı (erhan) hakaret ediyor resmen. Böyle insanlar var bu ülkede maalesef. Cevap yazma gereği duymadım.
Ben anladım senin derdin Ayasofya, islam,din vs. değil.
Erdoğan. Dedim ya onuda ayrı tartışırız.
Cevap yazmayacağım artık. Borsaya dönelim bence.
https://media.giphy.com/media/S8d4keHxnLFfy/giphy.gif
.
.
Bir bakayım dedim bizimki kasiyerde somurtuyor yine herkese.:oleyo: