Benim sistem ters :) sat verdi :) Gerçekten... Hep aldığı için veya ilk yükselişte satmak istiyorlar.
Printable View
sa herkesin bayramı kutlu olsun..bugünki haareketi perşembeden beklıordum ama sağlık olsun..ky şort açtıkça yokarı sürecek gibi beklentide 100 puan değil 75 puan faiz artırımı felan diyebilirler..ağustos ilk haftasına kadar sürebilirler yukarı....
5 yillik tahvilerde guzel prim yapti sanki, gecenki 10 yilliklari bozup 5e gecire bilseydim iyi olacakmis :(
Tahvil getirileti en pozitif kime yarar.
halkbank 23 oran verdi aylik vadeliye.piyasa TL tutuşmasi yasiyor anlasilan.
Societe Generale yıl sonunda dolar/TL'nin 22 seviyesinde olacağını öngördü- bloomberght.com
Fransız Societe Generale (SocGen) ABD'de resesyon ihtimalinin önümüzdeki birkaç ay daha piyasayı domine etmesini beklediklerini belirtirken aralarında TL'nin de bulunduğu birçok gelişen ülke para birimine karşı dolar tavsiyesinde bulundu.
Banka yıl sonunda Dolar/TL kurunun 22'ye çıkacağı tahmininde bulundu.
Phoenix Kalen liderliğindeki banka stratejistleri tarafından hazırlanan bilgi notunda, "Kısa vadede gelişen ülke para birimlerini daha fazla sorun bekliyor" ifadelerine yer verilirken düşen ABD büyüme beklentileri ve zayıflayan Çin ekonomik verilerinin yakında gelişen ülkelerin büyüme beklentilerine olumsuz yansıyacağı vurgulandı.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/socgen-d...ahmini-2310849
Geç olsun güç olmasın diyelim tarkank abi.
Ben palanın yerinde olsam ağustos vadesonu na kadar hiç gevşetmeden sürer ve vadesonu uzl. en tepeden yapardım :he:
iyi ki pala değilim, piyasada anektar bırakmam. bizim pala yufka yürekli, kimsenin zarar görmesini istemediği için her gün fırsatlar sunuyor
yeni sahiplerine hisseleri teslim ettim hayrını görsün..