Dedi ve yarın katılacağı festival için yola çıktı:)
Kilicdar gibi bir adamı bile aratmayı becerdi
Printable View
Sonuç olarak geldiğimiz nokta bu Evine lazım olan parayı camiye vermeye devam anlayışısorarlarsa büyük devlet dersin veya itibardan tasarruf olmaz denir çıkılır.
Bloombergdekilerde bu kararla Aralıkta faiz indirimi kesinleşti deyorlar. Borsanın tepkiside bunu gösterir, şimdilik oran 150 mi 250 mi onu bilmiyoruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
30d
TÜRK-İŞ'ten asgari ücret toplantısına katılmama kararı açıklaması: 'Bize bilgilendirme yapılmadı'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...091989102.html
yav Anayasa kararını tanımıyorlar senimi tanıyacaklar başkan:)
sendiklarıda kapatın her ay aidat çalışanın cebinde kalsın 1 milyara yakın veya fazla aidat alanlar var aylık
Ben son 1 ayda olan iç siyaset çıkışları ve birden bire ABD ve Avrupa ile bize yapılan övgüler , anahtar vermeler , kapı arkasında yapılan anlaşmalar varmı bilmiyoruz ama şunu iyi biliyorum bir aldım verdim olmuş gibi dışarda ben bu sürecin yalancı bahar mı olup olmadığını takip edicem , içerde hazırlıklar kademeli yapılıyor 8 ocak İmamoğlu davası var , gelecek partisi ve dem kıskaç halinde ben bir hazırlık dönemi olarak görüyorum ekonomik olarak 2025 toparlama çabası olacak oradan yol alırlarsa 2025 kasım seçim kararı alacaklarını düşünüyorum 2026 için şuanda eksik pazıllar var orasıda 20 ocak Trumpla netleşir.