:kahkah:
Sergen gelmiş geçmiş en zeki futbolcu olabilir.
Printable View
rtalb tabandan tavan
arkadaş tamam anladık ekonomi ile borsanın bir anlamı yok eyvallah
iyide borsadaki kağıtlarında tuvalet kağıtlarından farkı yok
bu ne yaa!!!!
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
59d
Goldman: ABD iş gücü piyasasında toparlanma sinyalleri var http://bb.ht/k02NG6
yaptığı açıklamaları iyi okuyun ,:) roubinide terste kaldı oda çok cıyaklıyor.
Aynen katılıyorum dostum adamın elleri arkadan kelepçeli daaaaaaa niye boynunu dizinle bastırıyon ???????? kafasını dizinle bastır..... yani insanlık dışı bir olay siyah beyaz sarı deri rengi güneşle ilgili bir durum , sıcak memlekette yaşayan elbette siyah olacak güneş ışığına karşı tedbir olacak senin gibi güneş görmeyen yerlerde yaşayanlar gibi süt beyaz olacak değil ya ....... senin ebende afrikada yaşasaydı sende siyahtın , japonyada yaşasaydı çekik gözlü yani bunlar özü değiştirmez hepimiz insanız 46 kromozom.Irkçılık dünyanın en aşağılık ayrımcılığıdır.Yunus Baba ne demiş '''YARATILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ'''' ZENGİNSİN FAKİRİ KORUYACAKSIN ................ GÜZELSİN ÇİRKİNİ HORGÖRMEYECEKSİN , UZUN BOYLUSUN KISA BOYLUYU EZMEYECEKSİN , GÜÇLÜSÜN KUVVETLİSİN ZAYIFI DÖVMEYECEKSİN , ÇOK ZEKİSİN AKILLISIN İNSANLARA GERİ ZEKALI DEMİYECEKSİN yani bu iş böyle yapabilirsen.Çünkü boynuzlu koç la boynussuz koç elbet bir gün hesaplaşacak derler büyüklerimiz bize böyle öğretti.
Bankalara para girişi var.Eğer bu yabancının gel geli değil de gerçek bir alışsa bu seviyeler dutluk yeri olur.
Sergen özü sözü bir adamdır. Ağzından çıkan neyse onu yapar. Beşiktaş’a ilk geldiğinde benim yanıma verdiler. Daha 17 yaşındaydı. “Al bu çocuğa göz kulak ol, at yarışı oynuyormuş” dediler. Aradan iki hafta geçti. Bir baktım, ben, Metin ve Sergen beraber at yarışı kuponu yapıyoruz!
825 den şort 2 gram. Pala ikna etti beni. :he:
Bin puan altta ise 4 gram lot var alışta.