Mebes haftaya yönelik dikkat edilmesi gereken hisseler var mı? Senin yorumun benim için önemli
Printable View
Mebes haftaya yönelik dikkat edilmesi gereken hisseler var mı? Senin yorumun benim için önemli
Gübrelerden beni dikkatimi Bağfaş çekiyor...
Dikkat çeken hisse gerçekten çok...
Tavan serisi sürdüren, başlatan, başlatmak üzere olan çok hisse var...
Bunlar hakkında Çelik Hoca ve değerli forum arkadaşları fikirlerini yazarsa seviniriz...
sayın celik, algıda seçicilik gibi oldu.
tam da bu hafta grafiği dikkatimi çekip almıştım, alınca da haftanın son iki işlem gününde düşünce alımımı sorgulamıştım. o zaman biraz daha sabredeyim.
bir türlü hareketini yapamayan ozgyo ile geçen hafta parlayıp sönen cemas ve yaklaşık bir haftadır zayıf bir profil çizen mndrs için kısa vade umut var mı, bekleteceklerse başka hisselerde (örneğin ieyho ve glyho gibi) şansımızı denesek mi?
iyi haftalar...
Gida sektörü olarak , birçoğu iyi primlendi primlenmeyen yada az primlenen tarım, hayvancılık, gübre, zirai ilaç sektörleri incelenebilir . Mesala Merko vardı çok iyi primlen di . Bunları komple barındıran sanko var , hektas , tukaş, izmir tarım, ege gübre ayrıca devam eden ve herzaman ihtiyaç olan ambalaj sektörü sonuçta tarım i da ilgilendiriyor . Fakat bunların içinde iyi primlenenler var . Bunları akşama kadar bakıp yazayim . Celik hoca gıda ve ziraat diyince biçok sektör devreye giriyor . Bunlara bakıp yazayim ....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gida sektöründe getirisi az olan Tborg ve AEFES ilk aklıma gelen
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Yerli ye katılıyorum BAGFAS tekniği iyi bu hafta takip edilmeli
Benimde bu hafta takibimde olacaklar
AKFGY 3.41
BAGFS 16.18
GUBRF 29.06
VESTL 17.43
Acemi bir yatırımcı olarak takip edeceğim hisseleri ilk kez yazıyorum, bu yüzden kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Üstadların yorumları çok önemli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi