-
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Portekiz Bayimiz aracılığı ile Güneybatı Afrika ülkesi Angola Cumhuriyeti'nde yerleşik bir firmaya ‘Muhtelif sayıda ve özellikte Metal Clad, Modüler Hücre ve Dağıtım Trafosu' tedariki konusunda sipariş almıştır. Siparişin bedeli 331.290, -Euro ve 135.032, -USD'dir. Güncel baz Euro TL ve USD/TL kuru ile siparişlerin toplam bedeli 9.250.135, -TL'dir.
-
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Estonya'da yerleşik bir firmadan 'Muhtelif güçte ve sayıda Dağıtım Trafosu'' tedariki için sipariş almıştır. Sipariş bedeli 935.000, -Euro'dur. (Dokuzyüzotuzbeşbin, Euro) (Güncel Euro/TL kuru ile sipariş bedeli 18.877.650, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
-
Gesan iyi bir sınav vermedi maalesef...Fırsatçılık tam gaz ..Genimizde var sanırım bu fırsatçılık ..her konuda hem de...
-
Endeks +. Gesan -5... 2 haftadır endeksten net şekilde kötü
-
Herkese selam.
gedik yatırım 1.1 milyarın ustunde mal sattı şuan endeks +2 ama
+ hisse sayısı 90
_ hisse sayısı 378
görünen u30 hisselerini alacaklar..
Gesana gelirsek bence de kötü performans gösterdi.. daha iyisini yapabilirlerdi.
-
Kontr bile hemen artı yakiyor. Gesana yakismadi
-
Şirketimiz*%70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Litvanya'da*yerleşik bir firma aracılığı
ile Litvanya Elektrik Dağıtım Şirketi ESO' ya ‘'Muhtelif* güçte ve sayıda Dağıtım Trafosu'' tedariki için sipariş almıştır.
Sipariş*bedeli 7.403.000, -Euro'dur. (Yedimilyondörtyüzüçbin, Euro) (Güncel Euro/TL*kuru ile sipariş bedeli 149.318.510, -
TL'dir.)
Tedariki*sağlanacak dağıtım trafoları ile ESO' nun yıllık ihtiyacı karşılanmış*olacaktır.
-
günlük işlemde garanti 202 bin alımda alımların yuzde 80 i ne tekabül ediyor.
ayrıca citibank takası 1.300.000 olmuş. düzenli olarak artmaya devam ediyor.