Bu sonuca göre Volkan birkaç hafta sonra affedilecek ( İnşallah) bence
Printable View
Bu sonuca göre Volkan birkaç hafta sonra affedilecek ( İnşallah) bence
Ayağının ayarını ayew ... Gözünü kapasan vursan gol .. Önemli şanstı ..
hay annasini yaaa, bizim rakiplerinde kalecileri kaplan kesiliyor her mac. o nasil bir refleks tir kardesim!
al Sener'i vur Isla 'ya
topla carp bir tane sag bek yapmaz. orta yapamaz, top tutamaz!
Verem olmadan sezonu tamamlayamayacagiz
sizin vereceginiz pasin taaaa ben ...........
Var Sistemi tam zamanında bozuldu :)
Adamların attığı golde ofsayt Yok ama var çalışmadığı icin yan hakem hatalı ofsayt verdi
Var düzeldi :) Var bile yenilmesin artık Fener diyor
ya yazmiyim yazmiyim diyorum
bu topal disinda adam mi yok sahaya surmeye!
UEFA kadrosuna almadığı Soldado’yu ligde kurtarıcı diye oyuna alan hocadan ne bekleyeceksin ?
Bugün bizi VAR kurtardı ..
Topunuzada cocunuzunuzada sokayım 3 kişi daha kado dışı bırakın
UEFA’da ilerlemek isteniyorsa yada ligde en azından UEFA’ya gidilmek isteniyorsa bu hoca gönderilmeli .. Hoca artık agziyla kuş tutsa bile kredisi bitti bundan sonra çok ciddi sorun yaşanır , bu yüzden bu hoca gönderilmeli ve Ersun Hocaya emanet edilmeli .. Bugün VAR 5 dk arızalanmasaydı golü vereceklerdi ve kaybedecektik suan ortalık yıkılmış bir hal alacaktı .. Alı Başkan gönder bu adamı ..
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kurmayları ile birlikte toplantı yapıyor. [DHA] / Son dakika
yakaladinmi aticaksin, 4-5 gol pozisyonunu harcadik :(
cok telasli ve acemi idik ceza sahasi icinde :(
yazik oldu!
Cocu 'yu gondermek demek en az 3m euro demek. umarim boyle birsey yapmazlar :(
Cocu ile olmayacağı açık ilk 5 bile mümkün değil zaten gırtlağa kadar borca battık 3 milyon daha giderse gitsin avrupaya gidelim hiç degilse
Phillip Cocu: İstifa etmeyi düşünmüyorum
madem is tam Sirk olayina dondu, bende o zaman Yilmaz Vural'i istiyorum takimin basina! vurun tekmeyi Cocu'ya, yasasin Vural hoca!
Önümüzdeki 5 maç ..
Sivasspor (D)
Ankaragücü
Galatasaray (D)
Alanyaspor
Trabzonspor (D)
Yarin saat 14:00’de başkanımız Ali Koç Fenerbahçe TV’ye konuşacak
bakalım cocuya ne diyecek
Yeni dönem için biraz daha sabır ister gerektiğinde müdahale ederiz falan filan...
öyle açıklamalar egrçekleri gizlemeye yetmez.
Ali Koç: Transferlerimizin eleştirilmesi için henüz çok erken. Lugano'yu, Edu'yu ilk geldiği zamanlarda hatırlayın. Biraz sabretmek gerekiyor.
Ali Koç: Skor yorumculuğu hatta skor taraftarlığı yapılınca çok olumsuz ifadeler olabiliyor. Biz bu maçlarda aynı futbolla farklı sonuçlar da alabilirdik.
Ali Koç: 11 yeni transfer yaptık. Genç futbolculara yöneldik. Slimani ve Ayew gibi tecrübeli isimleri de kadroya katarak böyle bir oluşum oluşturduk.
Ali Koç: Haftaya Sivasspor maçına sponsorla çıkacağız. Yeni bir kaynak olacak
Ali Koç: Yeni kaynaklar yaratmamıza rağmen Mart'tan sonrasını hala göremiyoruz, nasıl döneceğiz bilmiyoruz...
Tribündeki arkadaşlara söylüyorum; aşmamız gereken çok engel var.
Ali Koç: Taraftarımızın Fenerbahçemize sahip çıkması gerekiyor. Bu kulüp anlık reflekslerle yönetilemez.
Ali Koç: Ersun Yanal hocamız bizim planlarımızda yok. Dün olmadı bugün de olmayacak.
Ali Koç: Cuma günü yapılan kadro dışı ve göreve son verilme duyurusunu bilerek yaptık. Detayları bilerek vermedik. Bir plan dahilinde yaptık. İyi de oldu. Dostumuzu düşmanımızı gördük. Şimdi söz sırası bize geldi
Ali Koç: Aykut Kocaman'la geçen sezon sonunda konuştuk, konuştuğumuz konulardan birisi de teknik ekibiydi. Hocamız, teknik ekibinin gayet başarılı olduğunu ifade etti.
Ali Koç: Aykut Hoca, teknik ekibi hakkında 'haklarını koruyun' diye ricacı oldu biz de kabul ettik. Sezonun açılışına birkaç gün kala bu ekip istifa etti.
Ali Koç: Ne değişim yapmak istesek bir dirençle karşılaştık. Samandıra'da futbolcu ve personele de bu durum yansıdı. 7-8 kişilik bir ekipti.
Ali Koç: Bu arkadaşlar yeni gelenlere fark edilir şekilde yardımcı olmamaya başladılar. Arka arkaya olumsuz sonuçlar da gelmeye başladı. Takım içinde ne yapabiliriz diye konuşulurken Turay Altay 'Banane! Fenerliler düşünsün' diyor. Olabilir anlık bir tepki ama devamlı söyleniyor.
Ali Koç: Yardımcı antrenörlük dışıda, saha antrenmanlarında umursamaz tavırlar oldu. Maça yorgun çıktığklarını söyleyen oyuncular oluyor. Bunu da performans antrenörü Alper Aşçı'ya iletiyorlar. Alper Aşçı da bunu teknik ekibin istediğini söylüyor.
Ali Koç: Görevlerine son verdiğimiz antrenörler sorumluluklarını yerine getirmiyordu
Ali Koç: Takım stada geldiği sırada soyunma odasında yerde bir halı gören Cocu'nun yardımcıları 'Bu ne?' diye sorunca bu arkadaşlar 'Beşiktaş maçı sonrası hocanın cenazesini bu halıya saracağız' açıklamasını yaparak dalga geçiyorlar.
Ali Koç: Biz bu hocalarla devam edemeyeceğimizi düşünürken içeriden bilgi sızdığını da düşünüyoruz. Cuma günü mesai sonu görevlerine son verdik. Samandıra'ya girişlerini de yasakladık.
Ali Koç: Görevine son verilen antrenörlerden birinin bilgisayarında 28 Haziran'dan bu yana takımın tüm idman ve verilerinin dışarıya sızdırıldığını saptadık.
Ali Koç: Samandıra'daki bütün bilgiler toplanıyor. Geçen senenin bütün idman verileri, performans verileri de silinmiş. Neden sildiniz diyoruz 'Hafıza yok' dediler.
Ali Koç: Taraftarımıza sesleniyorum. Siz tribünde bağırıp çağırırken görün biz nelerle uğraşıyoruz. Bizim iyi niyetimizden şüphe etmeyin. Belki biraz zaman alacak ama her daim bize destek olun.
Ali Koç: Gelelim oyuncularımıza; Aatif ve Dirar... Disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve performans yetersizlilikten kadro dışı bırakıldılar. Gözlemlediğim kadarıyla en mutsuz günlerimizde bile bu iki oyuncu şen şakraktı.
Ali Koç: Dirar mesela; milli takımdan geç dönmesi, takım toplantısına katılmaması, verdiği mazeretin geçerli olmaması. Göztepe maçında oynadı, beğenilmedi. Ertesi maçta kadroya alınmayınca hocaya gidip 'Ben artık tatildeyim' demesi...
Ali Koç: Aatif, Dirar'ın oynaması için lobi yaptı. Takım içinde gruplaşmalar oluşturdu.
Ali Koç: Gelelim Volkan Demirel konusuna...
Dünyada pek çok yıldız oyuncu var. Uzun yıllar kulüplerine hizmet eden daha fazla aidiyet ve sorumluluk alan oyuncular vardır.
Ali Koç: Ne Damien Comolli ne de Phillip Cocu benim inanmadığım bir kararı bana aldıramaz.
Ali Koç: Ben Volkan'ın değişim sürecinde toparlayıcı rol oynayabileceğini düşündüğüm için sözleşmesini uzattım. Kendisinin de bir hayali vardı 40 yaşına kadar Fenerbahçe'de oynamak istiyordu.
Ali Koç: Sezon başında pek çok aksi görüşe rağmen Volkan'ın sözleşmesinin uzatılmasını istedim.
Ali Koç: Volkan Demirel kendisinden beklentimizi karşılayamadı.
Kayserispor maçından sonra o da konuştu. 'Takım olamadık' dedi. Sen ne yaptın takım olmak için?
Ali Koç: Takımı yemeğe çıkardın mı? Sportif direktörle konuştun mu? Yok! 'Neden?' diye sordum 'Rahatsız etmek istemedim.' dedi. Sen her yerde her şeyi rahatça söylüyorsun.
Ali Koç: Volkan'dan beklediğimiz takım ruhunu yaratma görevini kendisinden göremedik.
Ali Koç: Dergi yazısını yazarken Samandıra'dan bir haber geldi. Volkan Demirel, Phillip Cocu'nun yardımcısı Erwin'in üzerine yürümüş. 'Neden yaptın Volkan?' diye sorduğumuzda 'Ters ters bana bakıyordu' diye cevap verdi.
Ali Koç: Disiplinsizlik, yönetim kurulu seviyesinde saygısızlık, takım içerisindeki öncülük ve kaynaştırma görevini yerine getirememe sonrası Volkan Demirel hakkında böyle bir karar aldık.
Baskan iyi konustu.
"artik futbolcular hoca etrafinda birlestiler, cok daha basarili olucaklardir" dedi. insallah diyelim.
Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman ve eski kaleci antrenörü Murat Öztürk, Ali Koç'un iddialarına basın toplantısıyla cevap verecek. Kocaman, basın toplantısını Cumartesi günü yapacak.
Koskoca FENERBAHÇE yi iyice karıştıracaklar ,zor günler bekliyor bizi korkarım
neden olduğunu bilmiyorum ama başkanın samimi olmadığını hatta cocuyu ve yönetimi korumak için yalan konuştuğunu düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur
Başkanlık 1 boy büyük geldi galiba,ayrıca bu yönetimle pek başarıyı yakalayacağını zannetmiyorum Ali Koç un(çok sevmeme rağmen eleştiriyorum inşallah yanılırım)
valla baskan, sizdeki bu Aykut sevdasi gozlerimi yasartiyor :evil: