Takas paylaşacağım ama telefondan gönderemiyorum. Yine satıcılı birgün. Başka kurumlarda başlamış satışa. Gidişat iyi değil
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Takas paylaşacağım ama telefondan gönderemiyorum. Yine satıcılı birgün. Başka kurumlarda başlamış satışa. Gidişat iyi değil
Adamlar çılgınlar gibi satış ta.
İnvest bugün iyice kafaya takmış, elindekileri bitirecek. Ardından QNB var, o da elindekileri bitirdi mı sıra hangisine gelecek acaba? Sonrakiler 5 lere satar.
Çok iyimsersiniz. Banada gönderin o iyimser tarafınızdan [emoji4]
Toplam İşlem: 10.425.702 Alış: 5.113.494 Satış : 5.312.208
AORT(ALIS) : 6,2202
AORT(SATIS) : 6,2076
AORT : 6,2138
neredeyse 6 aylıklar açıklanacak bedelsizden haber yok 3 ay 8 gün oldu.
FLAP KONGRE TOPLANTI HİZMETLERİ OTOMOTİV VE TURİZM A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan) 01.07.2018 09.08.2018
1. İdari Para Cezaları
a) Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm AŞ (Şirket) ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki
tabloda yer alan idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir.
İPC Uygulanan
Şahıs/Şirket
İPC Uygulanmasına
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil
Ettiği Düzenleme
Verilen
İPC Tutarı
Flap Kongre Toplantı Hizmetleri
Otomotiv ve Turizm AŞ
Şirket’in ilişkili tarafı olan
Beyaz Filo’dan alacaklarının
31.12.2015, 31.03.2016,
30.06.2016, 31.03.2017 ve
30.06.2017 tarihli finansal
tablolarında, mevzuata
uygun olarak sunulmaması
27/01/2011 tarih ve 27828 sayılı resmi
Gazetede yayımlanan 209 sıra no’lu
Tebliğ ile belirlenen “Finansal
Raporlamaya İlişkin Kavramsal
Çerçeveâ€nin “Gerçeğe Uygun Şekilde
Sunum†başlıklı NÖ12 no.lu paragrafı,
“Finansal Tabloların Sunuluşu†başlıklı 1
no.lu TMS’nin 15’inci paragrafı.
81.141
Gürkan GENÇLER 81.141
spk ceza vermiş 81.141 tl
bugüngü tebligde 19.07.2018
Şirket’in ilişkili tarafı olan
Beyaz Filo’dan alacaklarının
31.12.2015, 31.03.2016,
30.06.2016, 31.03.2017 ve
30.06.2017 tarihli finansal
tablolarında, mevzuata
uygun olarak sunulmaması...27/01/2011 tarih ve 27828 sayılı resmi
Gazetede yayımlanan 209 sıra no’lu
Tebliğ ile belirlenen “Finansal
Raporlamaya İlişkin Kavramsal
Çerçeveâ€nin “Gerçeğe Uygun Şekilde
Sunum†başlıklı NÖ12 no.lu paragrafı,
“Finansal Tabloların Sunuluşu†başlıklı 1
no.lu TMS’nin 15’inci paragrafı.
81.141
Gürkan GENÇLER 81.141 tl.....beyazdan alacağına karşılık
Bedelsiz onaylanmaz diye düşünüyorum .öz sermayesi düştü, muhtemelen düzeltme olur bedelsiz oranında, oda süreci uzatır, tahminim sadece,, ytd...
1) Yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezası uygulanmasını gerektiren fiilde sorumluluğu bulunan yönetim kurulu
üyelerine söz konusu idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararın alınması esnasında
sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerekmektedir. İdari para
cezalarına konu eylemler nedeniyle, varsa zarara uğrayan yatırımcılar yasal koşulların oluşması halinde genel hukuk hükümleri çerçevesinde,
bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilirler.
sermayesi 31.250.000 tl
Yeter artık, nereye kadar düşüp duracak. Yokmu duracağı bir yer bunun
Dün alıcı olan İş, garanti de satışa başladı. Tamammmm, içi boşaltılıyor resmen. Daha da kalkmaz ayağa artık.
Hisse el degistirilerek aşağı yacekiliyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 5 lere gelir arkadaşlar , sahipleri malı iyi boşalttı..garanti de sahibinin...oda boşaltacak. Sonra aşağıdan alırlar heralde ...bedelsiz hikayesi ile iyi sattılar..ytd..takip edecem. Bu arada bedelsiz başvurusunda öz sermaye yüksekti. Sonra 1. bilançoda düştü. 58 ml.sma baledelsiz için 62 olmasi lazım..muhtemelen ondan onay olmadı.yoksa beyaz ile onaylanirdi..ytd..
Bedelsiz hareketi beklentisi 9.00 tl civarlarına geliyor bilanço da gelecek ikisi bir arada bir beklenti oluşacak mı bakmak lazım şahsen ben 7.70 geçilmeden alım tavsiye etmem en önemli direnci 7.70 de
7 yi görsem vedalasacagim, ne 9 u. Sanayi hisseleri varken buralarda vakit kaybedemem
İyice aşağı düşüp sonra çıkar, bedelsiz onaylanmaz bedelsiz oraninda düzeltme gelebilir, yüzde 50-80 bedelsiz gibi...yeniden başvuru olabilir..tabi senaryo bu. haberi alıp malı boşalttılar...ytd.
19/07/2018 OSMAN TURGUT FIRAT
FLAP KONGRE TOPLANTI HİZMETLERİ OTOMOTİV VE
TURİZM A.Ş. 2.512.500,00 12.500,00 8,04% 0,04% 31.250.000 31.250.000
T-1: Rapor tarihinden bir önceki iş gününü ifade eder
....................
(5) Paylarının tümü MKK nezdinde izlenmeyen Şirket paylarına ilişkin MKK tarafından açıklama yapılamamaktadır.
(4)Sermaye artırımı süreçlerinde toplam sermaye ve ortaklık payları, rüçhan haklarının kullanım tutarına veya bedelsiz sermaye artırımına ilişkin yatırımcı hesaplarına yapılan aktarımlara göre güncellenmektedir. Bu nedenle sermaye artırımı sürecinde yatırımcıların oranları günlük olarak
değişebilmektedir.
(3)Oranların hesaplanmasında henüz takası gerçekleşmemiş alım ve satımlar dikkate alınmamaktadır.
(2)Yayınlanan bu bilgilerin kullanıcıları sarih bir şekilde kabul ederler ki, bu bilgiler kim tarafından kullanılırsa kullanılsın, kullanım neticesi doğrudan, dolaylı veya netice olarak bir kayıp veya zarar doğması halinde bu durum MKK'ya hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklemez.
(1) Açıklanan bu oranlar, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) üyeleri tarafından Merkezi Kaydi Sisteme kaydedilmiş pay sahipliği bilgileri çerçevesinde hesaplanmaktadır. MKK'nın bu bilgilerin doğruluğu ve tamlığı hususlarına açık veya zımni şekilde kefil veya garantör olduğu yolunda hiçbir taahhüdü
bulunmamaktadır.
T Günündeki
Şirket Sermayesi
(TL)
taktik. malı bir anda al. sonra serbest düşüşe bırak. sonra birikeni tekrar al. ytd
Toplam : 6.153.943 Alış : 3.308.522 Satış: 2.845.421
AORT(ALIS) : 6,2960
AORT(SATIS) : 6,2886
AORT : 6,2926
Bana kalırsa 7.00 leri tekrar test edecek gibi duruyor akşama doğru
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
en küçük miktarı bile görüyor. ytd.
Eksi %5 felan yapaydin bari
düş ki alalım. ytd
.................
6.33 e satış koydum oraya kadar aldı ama benimki duruyor. az bişey çok da değil 100 tane
Malı alanların maliyeti bu civarlar, ama garantinin daha düşük .. bir beklenti olmasa 5 lere gelir..tabi satan oyuncuların düşüncesi önemli.bu normal senaryo..ytd. .
bu nasıl iş spk dan açıklama gelmez mi. şirket bu konu hakkında izahname istemez mi. kamuya bir açıklama yapılmaz mı. ben çatladım. ya eski rakamlarda ve daha uzun bekleyenler nasıl dayanıyor anlamıyorum. spk ya helal olsun iyi bir beklentiyi nasılda kötü bir senaryo haline getiriyor. büyük başarı.
zaten şu son yıllarda para ile ilgili hangi devlet kurulu doğru ve zamanında bir arım attıki. hepsinden şüphe duyulur hale geldi. bence başkan hepsini gönevden alıp tüm kadroları yeniden düzenlemeli. cerilen dilekçelere bile belli bir sürede cevap verillesi gerekmiyor mu?
Spk nın bedelsizini onaylamadığı şirket varmıki onay gelecek gelecekte bu flap ın speği ne yapmak istiyor anlamadım
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kafamdaki senaryo şu bedelsiz onayı gelir 9-10 arası fiyattan bölünür 4-5 arası olur sonra tekrar 6- 7 arası takilir ne güzel olurdu
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.