Katmercileri felen geçtik galiba düşüşte 😂😂😂 , tahtacı ne yapmaya çalışıyon bedelcileri temizleyecem diye mal kaptırıyorsun sağol sayende koyduk biraz daha kenara , böyle devam et aferin
Printable View
Katmercileri felen geçtik galiba düşüşte 😂😂😂 , tahtacı ne yapmaya çalışıyon bedelcileri temizleyecem diye mal kaptırıyorsun sağol sayende koyduk biraz daha kenara , böyle devam et aferin
Devrede kesmişiz gel gel 8 e gel ne güzel arkadaşlar boşverin düşsün alabilen varsa alsın
Bayır aşağıya giden freni patlamış kamyon gibiyiz , şaka bir tarafa bu bedellici dökme olayınıda geçti artık ya çok büyük bir plan var yani oyun , Hisseyi tamamen öldürüp sonradan çok daha sert bir şekilde çekecekler yukarı kısacılar için maelesef kötü ama hemen panik yapmayın bence
abarttılar burdan öyle bır vurmalıkı yukarı herkez sasırmalı
Katılıyorum tamamen saçma sapan hareketler gülüyorum sadece başka birşey değil bu info tahtası , 10 dakikada tabana yapıştı akşama kadar buralardayız arada sırada 3-4 defa taban bozar sonra tekrar taban
ben bugun artıya bıle geccegını ınanıyorum desem
😂😂😂😂😂😂 bende bunu desem , dostum görüyorsun ne haldeyiz ,
Umarın hissenin gerçek yatırımcıları yani küçük değer yatırımcıları bu girdaptan iyi hisse alabilmişlerdir ,
İnşallah bu akşam bilanço gelir ,
Şuanki fiyatlama çok anormal sakin kalmak lazım bir panik havası var herkeste. Bu şirkete güveniyorum. Ytd.
Toparladı en sonunda biraz bu nedir böyle inşallah güzel bilanço gelir yakında. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen tahta oyunu 11.20 lere getir şimdi 5 dakikada da tabana kitler yine , gerçek brüt takasa gireriz bu şekilde giderse
Sakin olsun herkes kaptırmayın malınızı , öğleden sonra da tavan yapar bakmışsınız bu tahtacı sonra bilanço fiyat çok iyi yerlerede gidebilir bu tahtada bu hissede herşey olabilir , düştü zaten düşeceği kadar
taban taban gelen bedelli tahtalarinda yarin bir atraksyon bekliyorum sahsen (info'yu bu grup icinde degerlendirmiyorum-segmentimiz farkli)
bu arada infonun alislari 4 gunde 500 bin lotu gecti ! tekrar cebe topluyorlar
yatırım tavsiyesi degildir
şuan korktuğum şey çok volatilite oldu diye spk dan tek fiyat cezası yemek
Düşüş şuanlık durdu gibi inşallah güzel bir bilanço ile yükselişe geçeriz 500 milyon üzerine çıkan piyasa değeri şuan 390 milyon civarı. Önemli olan böyle agresif büyüyen şirketin piyasa değeri kaç olmalı.Birde kar beklentiniz ne kadar. Ben 15-20 milyon arasında bir kar bekliyorum bu çeyrekte. Ytd
15 milyon ve üzeri bir kar muhteşem olur
22 civarı bekliyorum bende
İnfoyu kademeli olarak yeterince stokladım, güzel alım fırsatları verdi. İnşallah düşüş bu gün sonlanmıştır. 15 milyon civarı bir kar beklentim var, bu şekilde gelirse şirket çarpanları ciddi manada aşağıya gelecektir. Hisse başı kar 0,53 krştan 0,84 krşa, F/K da şu anki fiyat ile 13,90 civarına inecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah geç kaldım Info ismen 1 e bir değişim için tuh
13 milyon lira bekliyorum ben de son çeyrek de inş 17-18
bugun dıkkat edersenız dıger bedellılerden ayrıldı hepsı taban ama bız deılız
Ayrılmamız lazımdı son dönem bilançoları hep zarar olan şirketler. İnfonun da aynı muameleyi görmesi yanlıştı.İnfo kar eden ve agresif büyüyen bir şirket.Ytd WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başladı yine abuk sabuk hareketler 10-15 dakika sonra tabana kitlerse saşırmayın
Endeks patladı. Şu ortamda taban olmadıysak karada ölüm yok daha.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://i.hizliresim.com/e31MQl.jpg
son 3 gündür hacimler düşük. Sebeplerden birini sabah info'yu arayınca öğrendim. Kredi veremiyorlar çünkü limitleri dolmuş. Bedelliyi bekliyorlar. Kredi kullanmak isteyen birçok müşteri başka kurumlara kaymış olabilir. Ayrıca bugünkü endeks düşüşünün en büyük sebebi kredili mal taşıyanların panik satışları. Dolayısıyla hacmi de daha çok banka kurumları yapıyor bu sebeple.
Bedellinin önemi bu işte. Kredili işlem yapmak isteyen birçok yatırımcıyı kendine çekebilecek şirket. Artık mızrak çuvala sığmıyor
Syn monaroza ve wracker ın yazdıkları şirketin bütün kaynaklarını kullandığını ama yetmediğini gösteriyor. Şirket epey büyüdü artık bedelli de onaylanırsa buradan gelecek kaynakla işlerini çok daha büyütebilir ve önümüzdeki çeyreklerde kredili işlemlerden iyi kar edebilir. Ytd
Gün içerisinde en düşük ve en yüksek arası %16.9 fark oluşmuş. Bu volatilite nasıl düzelecek acaba
Hocam bedelli onaylanırsa lot sayısı 33 milyondan 100 milyona çıkacak derinlik ozaman artar bukadar volatil olmaz diye düşünüyorum. Ytd
Bir kap gelmiş ne anlama geliyor ? İdeal danışmanlık infoya kredi mi verecek ?
Galiba öyle olmuyor hocam birkaç tane kap gelmiş benzer. Sanırım onların borsadaki hisseleri ile alakalı işlemler yapacak. Ytd
Ak yatırımda geldi güzel bilanço , hadi infom sende açıkla bugün
Bende şimdi düzeltmiştim hocam yukarıda mesajımı